20.12.2017 | 0:01
Обвиниха Селена Гомес за самоубийството на момиче
Тежки обвинения към американската звезда
Американската певица и актриса Селена Гомес беше обвинена, че е предизвикала самоубийството на тийнейджърка в Съединените американски щати заради сериала „13 причини защо“, предаде NME.

Джон Хърдън от Калифорния отправи преки обвинения към красивата актриса и „Нетфликс“ за самоубийството на 15-годишната му дъщеря Бела. По думите му сериалът не е подходящ за всички, защото съдържа послания, които могат да бъдат възприети грешно.

„13 причини защо“ разказва историята на Хана Бейкър, която се самоубива, след като става жертва на тормоз от страна на свои съученици. Кутия с касети, записани от Хана преди самоубийството й, описват причините да вземе това крайно решение.

„Не забравяйте, че има тийнейджъри, които се намират в дупка – това може да са ваши приятели, ваши сестри. Селена Гомес и „Нетфликс“ трябва да знаят, че не всеки може да разбере това. Някои хора, които са в депресия, могат по грешно време да попаднат на сериала и той да ги завлече“, заяви бащата.

Селена Гомес е изпълнителен продуцент на сериала. Бащата на самоубилото се момиче заяви, че е отвратен от звездата, която си мисли, че „този сериал има някаква социална стойност“. „Те си мислят, че са социално отговорни. Те обаче правят продукт за това как хора могат да се самонаранят“, аргументира се Джон Хърдън. Той разкри, че дъщеря му е отнела живота си, след като в продължение на дълги часове е гледала сериала.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране