03.07.2022 | 15:45
Отцепниците от Слави с ултиматум към ПП
Искаме ясна програма, подкрепата няма да е безусловна, каза Георги Георгиев

Подкрепата ни няма да е безусловна. От правителството ще изискваме програма с ясни срокове и теми. Задължителни за нас са борбата с корупцията, ядрената енергетика, както и регионалното развитие. Това каза в ефира на БНР напусналият парламентарната група на „Има такъв народ“ Георги Георгиев.

“Продължаваме Промяната” ще проведе още консултативни разговори. В 16:30 часа днес в Народното събрание ще бъде проведена среща с независимите депутати, които напуснаха парламентарната група на “Има такъв народ”.

Депутатът подчерта, че той и колегите му (останалите отцепници от ИТН бел.ред.) отиват на преговори с Продължаваме промяната с положителна нагласа.

„В ИТН винаги се говореше с отрицание, а нашата идея е да градим. Отрицателното говорене няма да доведе до решения, по-правилно е да се търси положителна насока“, каза още Георгиев и допълни, че няма да има настояване за постове.

„Искаме да има политическа стабилност и развитие“. Той не изключи възможността ГЕРБ и ДПС да подкрепят създаването на правителство.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Погледнете ги само;БОКЛУК-ПЕДЕРАС,БОКЛУК-ПЕДЕРАС,РАДУЛОВиБОКЛУКиПЕДЕРАС,-до него-БОКЛУК.Това ли ни чака.Такива ли отрепки да ни яздят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране