14.03.2024 | 17:31
Пълен контрол! Доган лично посочил заместниците на Пеевски и Чакъров
Вождът на движението пак наказва област Кърджали-няма нито един представител на областта на ръководен партиен пост

Лично почетният председател на ДПС Ахмед Доган посочил новото ръководство на партията. На Централния съвет на движението, който се състоя в петък, Доган изпратил писмено послание, което да бъде прочетено пред присъстващите. В него, освен традиционното приветствие, той посочил и препоръките си за това кой би трябвало да стане зам.-председател на ДПС и кой да влезе в Централното оперативно бюро на партията.

Членовете на Централния съвет, разбира се, се съобразили с тези препоръки и гласували според указанията. Сред тях обаче имало и недоволни. Членовете на Централния съвет от Кърджали, както и тези от Хасково, се чувствали ощетени, защото нямали техен човек сред зам.-шефовете на партията. Даже в ръководството на младежката организация не попаднали.

Единствено новоизбраният кмет на Кърджали Ерол Мюмюн успял да намери място в новия ЦОБ на ДПС. „Ние докарваме по 50 000 гласа на партията и още толкова от изселниците в Турция, а нас ни търсят само за гласовете…”, мърморели ощетените.

На Централния съвет на ДПС на 8-ми март за заместник-председатели бяха избрани Джейхан Ибрямов, Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов и Илхан Кючюк. В ЦОБ пък попаднаха следните депесари: Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране