04.04.2024 | 10:56
Паскал, Пеевски, президент
В службите върви разчистване на сметки и със сигурност президентът ще слуша, а Пеевски ще командва. Да се готви Борисов

Преди време Пеевски попита „какво става с разследванията на Пътя на Копринката“ и допълни, че „в Президентството има тъмна стая, пълна с кеш“.

Ударът вчера (уж) по Паскал, е удар по „пътя на Копринката“. В сигнали до ДАНС и МВР се твърди, че през последните години (!) Паскал се е отчитал на Узунов и Копринков. Интересно е преди на кого е отчитал, защото името се върти в контрабандата над 20 години.

Личното ми мнение е, че митничарката Банкова е странична жертва и го отнася заради брат си – Стефчо Банков – посочен от Сарафов за шеф на звено за проследяване, подчинено на Гешев.

В момента върви разчистване на сметки през службите и със сигурност президентът ще слуша, а Пеевски ще диктува.

Да се готви Борисов.

……..

На снимката е Паскал, който не е публично известен, но в средите на Митници и МВР, е. Не е имал проблеми през последните 20 години и се знаеше, че живее в Гърция.

1 коментар

  1. Кики рече: каза:

    Служители на ДАНС са обискирали вчера вечерта дома на Живко Коцев, намерени били скъпи часовници и много пари в брой, съобщи ПИК.
    Намерени са скъпи часовници и много пари в брой.
    Постигната е била договорка с главния секретар на МВР информацията да не се разгласява, но той да подаде оставка по лични причини, както и стана днес сутринта.
    Междувременно се появи информация в сайта „Афера“, че Живко Коцев е свързан с контрабандния канал на Николай Николов-Паскал. За да се спаси от арест, Коцев се е съгласил да стане свидетел по делото за контрабандата.
    Копринката, а?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране