06.02.2017 | 0:01
Патриотите: ГЕРБ и БСП преписват наши програми
Каракачанов, Симеонов и Сидеров готови да управляват държавата

За нас властта не е самоцел, ако българският народ ни упълномощи и даде своето доверие, ще „поемем ръкавицата“. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред журналисти, след като „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ внесоха документите си в ЦИК за регистрация на коалицията за участие в предстоящите парламентарни избори.

И в предишния мандат ние подкрепихме едно мнозинство в парламента заради части от програмата, припомни той. „Бяхме готови да вземем третия мандат и бяхме казали какво ще направим – 300 лв. минимална пенсия, нелегалните мигранти – в лагери от закрит тип, повече войска и полиция на границата, балансирана външна политика, подпомагане на българския бизнес“, отбеляза Каракачанов.

Сега мандатът го дава българският народ, заяви той. Като гледам как ГЕРБ и БСП усърдно преписват нашите програми, мисля, че можем да претендираме не само за авторство, но и за по-добри резултати от тях, коментира лидерът на ВМРО. „Днес бяхме номер едно като регистрация на коалициите, така че защо да имаме съмнение, че ще се борим за първото място, още повече като гледам как и ГЕРБ и БСП преписват от нашите програми“, допълни Каракачанов.

Очакваме ги, има още време до 8 февруари време да се присъединят ГЕРБ и БСП към обединените патриоти. Това всичко от сърце го говоря, вече няма нужда да правим кампания, те сега казват всичко, което ние сме пропагандирали и споделяли, заяви и лидерът на Атака Волен Сидеров. Данчо Хаджиев от НФСБ подчерта, че патриотите отиват на изборите с нагласа за победа и всяко след второто място за тях ще бъде разочарование.
След изборите формацията е готова да преговаря за евентуална коалиция с всяка една партия, с изключение на тези, които са създадени на етническа основа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране