13.04.2015 | 17:53
Психично болен е шофьорът, който се опита да избута моторист от пътя
Павлин Деспотов е настанен в психодиспансер

Психично болен е водачът на голфа, който е засичал мотористи на Кресненското дефиле в събота.

Видеоклип с опасния инцидент на главен път Е-79 бе разпространен в социалните мрежи и предизвика хиляди възмутени коментари. В дефилето водачът на леката кола Павлин Деспотов от София бил застигнат от група рокери, които се прибирали към София. Един от тях предприел изпреварване на голфа, но шофьорът също дал газ и засякъл рокера. После мотористът направил втори опит да задмине колата, но буквално бил избутан от пътя. Същото се повторило и с друг рокер.

За щастие инцидентите приключили без фатални последици за мъжете върху мотора. Клипът с опасните и неадекватни действия на шофьора на голфа бил заснет от един от групата мотоциклетисти.

Те веднага подали сигнал на тел. 112 и полицаите от Благоевград реагирали светкавично. „Въпросният шофьор е задържан между Симитли и Благоевград. Преди това е навлязъл умишлено в лентата за насрещно движение срещу друг моторист, но няма досег между двете превозни средства“, обясниха от полицията.

Оказало се, че водачът на голфа е освидетелстван и страда от тежко психично заболяване. В същото време притежавал свидетелство за управление на МПС.

Полицаите са настанили шофьора в психодиспансер и се свързали с майка му. Жената обяснила, че синът й бил проблемен. Веднъж я нападнал с нож, а сега била със счупен крак, след като преди дни той й налетял на бой.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране