25.02.2017 | 5:01
Рууни в Китай за 1 млн. паунда на седмица
Агентът на футболиста Пол Стретфорд е бил забелязан в хотел в град Тянджин

Уейн Рууни може да стане най-скъпоплатеният футболист в света. Редица медии в Англия твърдят, че капитанът на Манчестър Юнайтед ще премине в китайски клуб, като условието му е да получава по 1 млн. паунда на седмица. Агентът на футболиста Пол Стретфорд е бил забелязан в хотел в град Тянджин, където играе местният Тянджин Куанджян.

Английските медии уточняват, че освен с местния клуб Стретфорд води преговори и с други тимове от Китай. От ръководството на Тянджин все още няма официален коментар, въпреки че наставникът – италианската легенда Фабио Канаваро, не отрече за разговори с Рууни.

Дотук се стигна, след като мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо изненадващо обяви, че не изключва да се стигне до раздяла с Рууни още преди края на сезона в Англия. Думите на португалеца предизвикаха недоволството на самия футболист, който наскоро стана голмайстор №1 в историята на Юнайтед. С идването на Моуриньо обаче Рууни е предимно резерва на Златан Ибрахимович и младоците Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране