18.04.2016 | 8:56
С човек по-малко лидерът Лестър измъкна важна точка от Лондон
Голмайсторът на "лисиците" Джейми Варди изгонен с червен картон при равенството с Уест Хям

Лидерът в английската Висша лига Лестър завърши при 2:2 с Уест Хям в среща от 34-ия кръг на шампионата.

„Лисиците“ губеха до последните минути на двубоя, след като допуснаха късен обрат между 84-ата и 86-ата минута, но все пак успяха да спечелят точка, която може да се окаже решаваща в битката за титлата.

Звездата на Лестър Джейми Варди откри резултата в 18-ата минута, но в 56-ата остави тима си с човек по-малко заради втори жълт картон, показан му за симулация (ВИЖ ТУК !!!).

Уест Хям успя да се възползва от численото си преимущество и изравни в 84-ата минута с гол от дузпа на Анди Керъл, а две минути по-късно Алън Кресуел направи пълен обрат – 2:1 за „чуковете“.

В края на мача Лестър имаше претенции за дузпа, а такава все пак бе отсъдена няколко минути по-късно. Голмайсторът на Уест Хям Анди Керъл фаулира съперник в наказателното поле, а Леонардо Улоа донесе точка на Лестър.

„Лисиците“ остават на върха с 8 точки пред Тотнъм – 4 кръга преди края, но лондончани са с мач по-малко. Уест Хям записа четвърто поредно равенство във Висшата лига и остава на шеста позиция, на три точки зад Манчестър Юнайтед и място в Лига Европа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране