15.04.2021 | 21:26
Сашо Диков: ГЕРБ и ДПС вече са купили 5-6 депутати на ИТН, Слави е приклещен и ще прави каквото му кажат
Журналистът официализира слухове с източник ДПС, които много искат гарантират дълголетие на „обръчите си от фирми“ и се залепят към анти-ГЕРБ коалицията

Журналистът Сашо Диков изнесе скандална информация, която, ако се окаже вярна, може да взриви българската политика.

В предаването „Алтернативата“ с водещ Миролюба Бенатова той съобщи за „сглобка“, идваща от средите на ДПС. „Вече са купени 5-6 депутати на Слави Трифонов. „ГЕРБ, ДПС плюс Слави прави 156 гласа, вече са накупили няколко още „здравите сили“ и правят 160 гласа. При тези 160 гласа, Слави прави предложение за свикване на Велико Народно събрание (ВНС), което да приеме конституция на президента Румен Радев“, каза Сашо Диков. И припомни, че още този понеделник Бойко Борисов е поискал да бъде свикано ВНС и да се угоди на Румен Радев.

„Слави Трифонов е приклещен, няма мърдане и каквото му кажат това ще направи! Край на цитата. Цитатът идва от ДПС“, каза Сашо Диков. И допълни: „Най-важното, което ще разберем сега е независим ли е Слави или е приклещен от едната или другата страна. Защото докато беше в Btv Слави не беше независим“.

Сашо Диков официализира още слухове, измислени от алкохолизирания „безмозъчен тръст“ на ДПС – че партията му „Има такъв народ“ е техен проект; че Слави Трифонов е редовен гост в сараите на Ахмед Доган; че последният много се забавлявал с него, но му „разрешил“ да влезе в политиката; че почетният председател пак ще раздава „порциите“ и прочие дивотии, които от над година циркулират в жълт вестник.

Липсата на реакция на Трифонов нито разговори с ДПС, нито поискана среща за „разбиране“ със самопровъзгласилия се разпределител на „порциите“ в България, очевидно крайно е изнервила „здравите сили“, за да сглобят тази „сглобка“, да я „разкажат“ на Диков, който да я „разпръсне“ из медиите.

Волно или неволно, Сашо Диков често е жертва на политически манипулатори (или поне така обяснява поредната забъркана „кофти“ ситуация). Водещият обаче никога не си е посипвал главата с пепел, освен абсурдната самоирония, че макар да гони 70-те години, още си е един „Мунчо“.

Дано този път да е различно.

Вижте интервюта ТУК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране