31.05.2015 | 11:40
Семейството обирджии: Съжаляваме, не знаем какво ни стана…
Боряна учи за рентгенов лаборант, Рангел е зам.-управител във верига за електроуреди

Боряна и Рангел Рангелови не изясниха пред съда мотивите за извършеното от тях нападение в хранителен магазин в столицата. „Съжаляваме за стореното и не знаем какво ни стана”, казаха само те.

Пред журналистите те допълниха, че не липсата на пари ги е подтикнала към деянието. В Софийския районен съд стана ясно, че семейството живее в Студентски град и има 3-годишно момченце. Боряна Рангелова е студентка в първи курс по специалност „Рентгенов лаборант” в Медицинска академия. Рангел Рангелов е зам.-управител във верига за електроуреди.

В мотивите си обвинението поиска най-строгата мярка „задържане под стража“, защото счита, че има опасност от укриване и извършване на друго престъпление. Прокурорът приложи и свидетелства за съдимост на обвиняемите, които показват, че нямат присъди. От 3 до 10 години затвор – такова е наказанието, което може да получат обирджиите Боряна и Рангел Рангелови.

Двамата се предадоха сами в полицията, след като кадрите от нападението бяха публикувани в социалните мрежи и много хора разпознаха нападателите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране