27.04.2022 | 15:07
Шехерезада тропна с краче: Петков оправдава некадърността си с мен
Севделина Арнаудова се дразни, че премиерът отново спомена джипа й от "Аркад"

„За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво.“ Така Севделина Арнаудова,  повече известна като Шехерезада, коментира във фейсбук намесването на името й и семейния й джип в изявление на Кирил Петков преди заседание на МС по повод газовата криза.

Арнаудова пише:

„За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!

Ще напомня, че такиви джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на „Булгартрансгаз“. Но проблемът не е в джипа, а в човека – тоест в мен!

Договорите за ползване на въпросните джипове – пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта Балкански поток, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша.“

Премиерът обвини днес предишната власт, че е платила 3 млрд. лв. за Турски поток, без да има диверсификация. „Да, имаме джип на „Аркад“ в гаража на г-жа Арнаудова, да, нямаме 3 млрд. в хазната, защото са похарчени за Турски поток. И не, нямаме диверсификация на база на всичко това“, каза Петков.

Севделина Арнаудова многократно бе обвинена в рекет от бизнесмена Васил Божков. Според него, всеки месец тя е прибирала пачки от него. Арнаудова е собственичка на къща за милиони в Бистрица.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране