21.04.2016 | 0:48
Щастливият Христо Янев: Победата е за половин България!
Поздравявам тези страхотни момчета, каза треньорът на ЦСКА

„Победата е за половин България!“, каза щастливият треньор на ЦСКА Христо Янев след победата с 2:0 над Берое в реванша от полуфиналите за Купата на България. „Червените“ се класираха на финала с общ резултат 4:0.

„Резултатът го показа по категоричен начин. Поздравявам тези страхотни момчета, тази невероятна публика, победата е за половин България“, каза Янев.

„Аз съм горд с тези момчета. Концепцията беше да победим и двата мача, защото сме ЦСКА, защото сме марка и трябва да се доказваме всеки мач. Благодаря за подкрепата, благодаря, че са зад нас цяла година и резултатът е налице“, продължи младият специалист.

„Работата на отбора просто е похвална, страхотни са като личности. Ако продължават така, ще играят много голям футбол“, похвали своите Христо Янев.

„Поздравявам всички на стадиона, всички, които гледаха мача. Не сме в позиция да предпочитаме някой (б.р. – съперник за финала)“, каза треньорът на ЦСКА.

„Трябва да бъдем реалисти, нивото в „А“ група е високо. Надявам се догодина да сме там и да видим къде ни е мястото. Сериозни момчета, много футболни качества в тях. Горд съм с тях“, завърши Янев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране