21.10.2019 | 15:14
Сидеров подписа оставката си като депутат в отчаян опит да вдигне рейтинга на „Атака“
Той настоя същото да направи е евродепутатът Ангел Джамбазки, който е кандидат-кмет на ВМРО за София

По време на пресконференция на „Атака“ лидерът на партията и кандидат за кмет на София Волен Сидеров подписа заявлението си за оставка като депутат. Той обаче поиска същото да бъде направено и от кандидат-кмета на ВМРО Ангел Джамбазки, който трябвало да напусне Европарламента. Наблюдатели коментират, че това е пореден опит на Сидеров да предизборно да вдигне рейтинга на партията си.

„Ето, в едната ми ръка е моето подписано заявление и съм готов да постъпя достойно. В лявата ми ръка е заявление за същото от страна на Джамбазки“, каза Сидеров и заяви, че ще в входира подписаната си оставка, когато опонентът му направи същото. Така било редно, за да е ясно, че искат да влязат в битката за София, а не да запазят предишните си постове. „Почти равни са ни процентите в социологическите проучвания, а защо тогава не ни канят на диспути и само ние не сме викани на определени дебати?“, попита лидерът на „Атака“ и подчерта, че най-важното е да е честен към избирателите.

Според него това, че кандидатът на ВМРО не се е отказал от поста си в Брюксел е измама. Той отново настоя част от заплатите на евродепутатите да бъдат дарявани за каузи в България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране