09.11.2020 | 12:59
Синът на Гунди: Заради „ХелпКарма“ спирам дарителската кампания за Левски!
Платформата за дарителство е давала огромни суми за заплати, както и заеми на близки лица

„Със съжаление трябва да споделя, че поне временно прекратявам дарителската кампания “1000 за Левски”. При създалата се ситуация с платформата „ХелпКарма“, смятам, че не би било редно да продължим използването й“ – това написа във фейсбук профила си синът на футболната легенда Георги Аспарухов – Андрей.

Припомняме, че платформата за дарителство „ХелпКарма“ е давала огромни суми за заплати, както и заеми на близки лица, показва разследване на Мария Цънцарова по Би Ти Ви.

„Въпреки, че „ХелпКарма“ досега са точни и коректни към кампанията, и всички дарени средства са преведени по предназначение, без забавяне или допълнителни удръжки, не смятам, че мога да продължа при създалата се ситуация“, пише още синът на Гунди.

„Средствата събрани през месец октомври ще бъдат преведени още утре, след което съвместно с ПФК Левски ще представя отчет за даренията и тяхното използване. Подпомагането за Академията на “Левски” е нещо много лично за мен. Огромни благодарности за тези 261 дарители, които ми повярваха и се присъединиха с отделените еднократни или месечни средства към тази идея. Тя успя, и надявам се да продължим започнатото, защото тези деца и техните треньори наистина имат нужда от хора, като вас! Благодаря!“, пише още Андрей Аспарухов.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране