04.04.2024 | 20:31
Синът на тази миска се изгаври брутално с нея
Малкият Бест нарисува майка си с липсващ нос

Антония Петрова-Батинкова се похвали с картина на сина си Благовест, който е нарисувал известната си майка. Блондинката се умили от изображението, което я показва в нелицеприятна светлина, пише Lupa.bg. На творението на малкия Бест перничанката е с огромни очи, мигли, устни, но с почти липсващ нос, което предизвика смях сред последователите й.

Детето всъщност е изобразило правилно майка си. В последните години Тоца иска да се запази вечно млада и не спира да се тунингова. Тя си направи две корекции на носа, който става все по-малък, не спира да се боцка с филъри в лицето и устните, гърдите й също претърпяха няколко корекции и днес е достойна конкуренция на Джулиана Гани. Мис България 2009 има поне две ринопластики, които са по-скоро несполучливи.

Макар Петрова да не си признава за корекциите, всичките й последователите виждат промените по лицето на блондинката. Носът на Батинкова се отличава с изключително чип и остър връх, откриващ изцяло ноздрите й, за такъв биха завидели много наркозависими.

Миската е много доволна от втората корекция, макар всичките й приятели и последователи да я осмиват за комичния й вид. Обонятелният орган на перничанката поразително прилича на този на Княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране