19.07.2021 | 0:04
Слави е с Николай Василев и разполагат с повече пари от Доган
На конспираторите им е бедно въображението за богатството на царските юпита

Бурно се развива в коментари из Фейса конспирацията как „Има такъв народ“ и Слави Трифонов били пристанали на Доган, той подредил правителството, аууу задкулисието и т. н.

Струва ми се на конспираторите им е бедно въображението. Никито Василев и останалите юпита, вече хора на възраст, управляват фондове по световните финансови пазари с много пари. За какъв …. му е Доган на Слави, след като е с Василев и разполагат с повече пари от Доган?

Това написа журналистът Иван Бакалов в социалната мрежа.

Друг е проблемът с това правителство, не Доган. Но всичко по реда си. Да седнат на масата, да видим.

И още (може някой да се скандализира, но нека запази спокойствие) – според мен и правителството на царя, и тройната коалиция бяха успешни, с всичките уговорки и скандали. Икономическите показатели го показват – и за инвестиции, и за бизнесклимат, и за свобода на словото, и финансовите показатели и кредитния рейтинг на страната, който беше вдигнат 15 пъти.

ПП Впрочем – има ли добро правителство в последните години? Като почнем наред – Ф. Д. беше лош за едни добър за други, Жан В. – също, Костов – също, царя – също. Тройната – направо омразна. Борисов? Но всеки, който ги смята за лоши правителства, си мисли, че като него мислят всички и това е безспорен факт, пише още Иван Бакалов в личния си профил във фейсбук. 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране