06.06.2023 | 22:04
Слави Трифонов: Бойко Борисов е патологичен лъжец
Ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ - погледнете къде е слънцето

Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите. Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител. Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в изявление във Фейсбук

Гледах по телевизията днешната му лъжа – той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ.“ Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ.“ Всеки може да каже всичко в българското публично пространство.

Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ – погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси. Не случайно сега са в коалиция – защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране