08.03.2024 | 12:01
Снощи български младежи са били нападнати от араби в центъра на София. Задържани ли са агресорите (видео)
СДВР да даде информация, а не да следва криворазбрана политическа коректност

Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. „Витоша“ в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което „партньорите“ от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка.

ВМРО изисква информация от СДВР и Столична община регистриран ли е инцидентът и издирват ли се нападателите. Партията настоява цялата информация по случая да бъде огласена и да се предприеме бързо разследване. Ще следим случая внимателно, за да не бъде покрит и потулен заради криворазбрана политическа коректност.

Напомняме, че през декември миналата година общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера алармира за нападения от мигранти в центъра на София. Съветникът все още очаква отговори от органите на МВР.

Припомняме Ви вече стотиците случаи на пребити, ограбени и изнасилени от мигранти хора в София и страната. И съвсем пресния случай с премазаните полицаи в Бургас от автобус пълен и шофиран от нелегални мигранти. При последния даже се установи, че шофьорът е бил настанен в един от центровете в страната и просто си е излязъл и си е каналджийствал, защото може! Защото в тези места за настаняване реален контрол няма и тези хора освен, че се колят помежду си най-нагло „колят и бесят“ из цялата страна.

Това трябва да спре!

Още по-притеснителен е фактът, че след фейк-Шенген-а, който ни докара сглобката, договорен с неясни условия, от Австрия вече започнаха да ни връщат хора, определени като „опасни“ – с реални или висящи присъди за престъпления извършени там. Това е процедура по порочното Дъблинско споразумение, което категорично не допускахме да бъде прилагано, докато Красимир Каракачанов беше силов вицепремиер.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране