25.11.2021 | 19:23
„Спаси София“ алармира: В Столична община се краде като за последно
Последствията от управлението на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са хаос, дългове и мафиотска мрежа, оплела града в неизгодни договори, предупреждават от НПО-ото

„София е потънала в боклуци. Но вместо тежки глоби, Фандъкова дава още подаръци на фирмите за сметопочистване – нови 17 млн. лв. от нашите данъци“, алармират от неправителствената организация „Спаси София“.

„Сумата вече е 237 млн. лв. на година – точно толкова ще отиват в близките до властта фирми на вълци и орлета, които да оставят купища смет и да мият фиктивно улиците. Но това не е всичко! Фандъкова лично назначи Ивайло Иванов, уволнения от МВР заради побоя над протестиращи, за директор на Столичен инспекторат. След като се кри 50 дни, Фандъкова ще разбие Столичен инспекторат и предложи поредна общинска структура под ръководството на уволнения от МВР, която щяла да контролира фирмите за почистване. Добре прочетохте – Фандъкова предлага уволненият да контролира мутрите! И данъкоплатците да платим двойно – веднъж за „почистването“ и втори път за „контрола“, пишат още „Спаси София“.

„Краде се като за последно, а последствията от управлението на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са хаос, дългове и мафиотска мрежа, оплела града в неизгодни договори. Не трябва да позволим да ѝ се размине това поредно източване в полза на мафията!“, допълват от неправителствената организация.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране