10.04.2024 | 19:31
Тъкмо мислиш, че си видял всичко: Появи се първият мъж народна певица у нас
Северин Георгиев е решил да се прочуе по странен начин

Участникът в миналогодишното издание на „Гласът на България“ Северин Георгиев е решил да се прочуе като… първия мъж народна певица у нас. От известно време младият русенец, представил се с успех в шоуто като част от отбора на Дара с песни на Миро и Любо Киров, пуска майтапчийски клипове. На тях Северин кърши глас и снага в женска народна носия, изпълнявайки популярни народни песни от „блажния фолклор“.

Според вещи в шоубизнеса възпитаникът на факултета по джаз и поп пеене в Консерваторията бил амбициран да затъмни най-екстравагантната пееща „драг кралица“ на българската сцена Иво Димчев.

Младият певец представя тези женски образи откровено пародийно, като на моменти стига до гротеска и тотална клоунада. Дали този „подход“ му идва отвътре, или е продиктуван отвън, засега няма отговор. Северин е спретнал и мини шоу, в което имитира кандидат-булките, претендентки за сърцето на ергена Алекс. В някои от клиповете съдържанието е повече от нецензурно, но това явно не само не смущава неговите фенове, напротив – нахъсва ги още повече да се кикотят на превъплъщенията на артистичния младеж.

Хиляди лайкове е пожънало видеото му, в което изпълнителят от крайдунавския град копира „под индиго“ австрийската транс дива, спечелила Евровизия преди няколко години, Кончита Вурст. Бъдещата „супер стар“ на родния шоубизнес досега не е коментирал в медиите своите „похвати“ и творчески цели.

В своя натурален образ Георгиев обаче се хвърли на амбразурата, за да защити „Гласът на България“ от обвиненията на друг претендент за певческа слава – Константин Кацаров, че изборът на победител бил нагласен. Макар и да отпадна на нокаутите на 25 ноември 2023 г., младият певец и имитатор е доволен от участието си във формата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране