09.01.2024 | 11:38
Той се завръща
Ники Кънчев сменя Михаил Билалов

Коронният водещ на „Стани богат“ се завръща в играта. Михаил Билалов кара последните си седмици като водещ на „Стани богат“, твърди сайта Лупа. Заради падналия рейтинг на състезанието, Би Ти Ви в крайна сметка реши да смени лицето на предаването – нещо, което обмисля повече от година. Най-невероятното е, че новият водещ всъщност е… стария! Според мълвата в Би Ти Ви, „Стани богат“ занапред ще се води от Ники Кънчев.

Кънчев е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в централата на телевизията. Той е потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върна като водещ на „Стани богат“. Не е ясно обаче как ще стане това, тъй като би следвало да има обвързващ договор с Нова. Възможно е той вече да е изтекъл.

Ники е споделил със свои колеги, че е разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която води – „Голямото преследване“, нечаквано падна от ефир, въпреки че е имала доста висок рейтинг. Журналистът не получил логично обяснение от ръководството защо предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но това така и не се случило, пише „ХотНюз“.

Последното огорчение настъпило, след като не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитният Кънчев, до звездата от „На кафе“ застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се присъедини към Би Ти Ви, приемайки поканата пак да изгрее в „Стани богат“ – предаването, което го направи популярен.

Кънчев бе лице на състезанието при старта му на 12 май 2001 г. в ефира на Нова телевизия. След като медиата не поднови лиценза, „Стани богат“ се завърна по БНТ1, но с нов водещ – Михаил Билалов, тъй като по това време Ники Кънчев имаше действащ договор с Нова и нямаше как да води предавания и по двете телевизии. В крайна сметка, от 20 декември 2021 г. „Стани богат“ се излъчва по Би Ти Ви, пак водено от Билалов.

Първоначално публиката посрещна с еуфория новото лице, но впоследствие Михаил Билав зацикли и започна да изнервя зрителите. От Би Ти Ви отчаяно търсят нов водещ поне от половин година, но така и не успяват да намерят достоен заместник. В крайна сметка те канят Ники Кънчев, който очевидно е приел поканата.

Тъй като „Стани богат“ се снима предварително, още поне 2 месеца ще се излъчват епизодите, заснети с Михаил Билалов. От началото на март обаче стартират предаванията с Ники Кънчев. Смята се, че рокадата на водещите е дело на новия програмен директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев, който е амбициран до една година да направи Би Ти Ви отново телевизия №1, вадейки я от летаргията. Тази пролет новия сезон на Би Ти Ви е доста амбициозен, което със сигурност ще увеличи значително гледаемостта й.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране