20.10.2019 | 15:07
Трабантът на Михов срещу камиона на Лечева във Велико Търново – кой кого?
Депутатът от ВМРО води предизборната си кампания с прочутия си автомобил. Социалистката обикаля старата столица с камион

Кандидатът за кмет на Велико Търново Милен Михов води предизборната си кампания с прочутото си Трабантче, става ясно от негова публикация в социалната мрежа. На стъклата на германското малолитражно соцвозило на депутата от ВМРО е сложил предизборни плакати, и разбира се, номера в бюлетината за местния вот на 27 октомври.

До Трабанта във Велико Търново е паркирал и камионът на конкурентката му от БСП Весела Лечева. „А сега, кой кого?“,написа шеговито във „Фейсбук“ кандидат-кметът на Патриотите.

Предизборната кампания на Лечева очевидно е пищна, въпреки всекидневните оплаквания на социалистите, че нямат пари заради орязването на партийните субсидии. Откъде са средствата на социалистката и дали те са декларирани пред Сметната палата тепърва предстои да се изясни.

Иначе снимката на малката кола на Милен Михов до огромния камион на Весела Лечева набира популярност в мрежата. „Траби е по-пъргав“, „Правилният избор е №34“, пишат негови избиратели.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране