25.07.2016 | 0:01
Третата световна война ще започне в Полша
Според най-тиражният вестник в Обединеното кралство „Сън” Русия ще атакува през нощта тази страна

Третата световна война ще започне в Полша, твърди британският тиражен таблоид „Сън”, като се позовава на аналитици от „Атлантическия съвет на САЩ”. Експертите от този мозъчен център вече са препоръчали на президента на САЩ в Полша да бъдат изпратени ракети на Противовъздушната отбрана възможно най-бързо. Мотивът им- тази страна не може сама да се противопостави на евентуална руска агресия.

Според анализа, агресивната външна политика на Русия при президента Путин принуждава всички страни в Европа да са в състояние на повишена бойна готовност. Даже Москва да не предизвиква директно НАТО досега, това бързо може да се промени в рамките на няколко часа. Пример за това са Крим и Украйна.

„Полша трябва да задържи в страната мъжете, които могат да бъдат мобилизирани в случай на нужда и да не ги пуска да отиват на гурбет в други страни”, съветват аналитиците от Вашингтон.

1 коментар

  1. Венко Венков каза:

    „Аналитиците от Вашингтон да бъдат по сдържани. Агресията на САЩ е тази, която обърка половината свят! Путин не прави учения в мексиканският залив, не налага демокрация никъде, не сваля неудобни правителства…Благодарение на намесата на САЩ в близкия изток има милиони убъркани човешки съдби, стотици хиляди избити. Цяла Европа сега се тресе от безумната политика на САЩ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране