19.07.2017 | 12:37
Цигани нападнаха Йосиф Сърчаджиев
Направил им забележка да не трошат клоните на липите, едва се спасил
Нападнаха ме цигани. Излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих! България вече е цигания!
Това разкри актьорът Йосиф Сърчаджиев пред камерата на телевизия „България он ер“.
„Докато се разхождах в Ловеч, гледам едно момче – циганче, се качило на една липа и й чупи клоните. Веднага му направих забележка, че не е хубаво това, което прави. Около мене се събра цяла група от неговите и щяха да ме пребият, а аз мога само лявата ръка да ползвам“, разказа артистът.
„Но няма да е все така. Не бойте се! Отдавна живеем във време разделно! И не става въпрос само за Асеновград. Навсякъде има моменти на избиване на агресията. А това е страшно. Една голяма част от българите са неверници! Сега България върви надолу! Има драма с политиката у нас в момента. Продължава да действа отровата на комунизма. В момента в парламента е пълно с простаци. Но искам да вдъхна надежда на българския народ – ще се оправят нещата!“, сподели Сърчаджиев.

1 коментар

  1. Негър скиор каза:

    Това е нищо в сравнение с Етническото напрежение в Столичния градски транспорт. Крадливата учителка по руски език няма вечно да се вози в брониран Мерцедес. Тиквата също няма да иляди. Но Йосиф е прав: Метастазите на туморът БКП са с различни имена, но всичките смъртоносни.
    П.С. В задачата се пита къде са милиционерите дето искат заплати без да работят?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране