13.08.2015 | 11:33
Циганин уби пенсионер за 7 лева
17-годишният престъпник познавал добре възрастния мъж

Убиецът на 75-годишния Борис Василев от с. Голям извор е В.А. /17/ от с. Джурово, съобщиха от полицията. Задържали са го тази нощ в дома му, след като във вторник сутринта бе открито тялото на мъртвия мъж, с видими следи от насилие по него.

Аутопсия в МБАЛ-Ловеч по категоричен начин установила, че се касае за убийство – дядото бил удушен. След оперативно-издирвателни меропиятия и действия по разследването, служители на сектор 01 ДНСП-София, ОДМВР-Ловеч и РУ-Тетевен стигнали до извършителя на престъплението.

Младият ром работел като дървосекач в Голям извор. Познавал възрастния човек, често спирал да си говори с него и знаел, че живее сам. Смятал, че има пари и няма да е трудно да го обере. Затова пристъпил към действие във вторник.

След убийството пребъркал джобовете на жертвата си, плячката му се състояла от 7 лева. В. А. е задържан за срок от 24 часа в РУ-Тетевен, като продължават действията по доказване на цялостната му престъпна дейност.

1 коментар

  1. Личев каза:

    Бъчварова,връщай се в кухнята си и се занимавай с отглеждането на внуците си.Вътрешното ни министерство, трябва да се управлява от професионалист и в мозъка на костите си.Социологията, деловодството,разнасянето на папки по кабинетите това ти се отдава,това работи.Много е специфична работата в МВР,нещо от което си далеч, колкото от единият полюс до другият.Никога, миризливата циганска напаст не е „работила“толкова необезпокоявана.Убиват безпомощни пенсионери, работили за държавата си,за да има какво да крадат днешните демократи.До кога ще си министър г-жо Бъчварова,се питат омърлушените мои сънародници!?Помогни на г-н Борисов,подай си оставката,защото тази лъжица е за друга уста,не е за твоята.Не може да се експериментира повече със силовото ни министерство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране