09.11.2023 | 10:42
Цирк! Определят стадиона за мача с Унгария в последния момент, за да се скрият от феновете
Изобщо не е сигурно, че футболните ни национали ще играят в Пловдив, възможно е срещата все пак да е в Унгария, съществува вариант и за Разград

Президентът на БФС Боби Михайлов и директорът на националния ни отбор Георги Иванов-Гонзо имат нов план, с който да предотвратят събиране на феновете преди мача на представителната ни гарнитура с Унгария на 16-ти ноември, съобщи Флагман.бг.

Както вече писахме, футболната централа направи нещо нечувано – станахме единствената страна в Европа, която поиска от УЕФА да играе при „закрити врата“. Причината  – готвеният мирен протест срещу президента Боби Михайлов, който по план трябваше да се проведе на срещата с Унгария. Някогашният славен футболист, станал 4-ти в света, обаче не желае УЕФА да види, че срещу него има недоволство. Изпитва неистов страх от реакцията в Европа на фенската демонстрация и взе кардиналното решение да забрани националния отбор за публиката.

Първоначалното бе съобщено, че срещата ще се играе в Пловдив, на ст. „Христо Ботев“, но както се оказва това не е единственият вариант, а футболната ни селекция е на път да се превърне в „бягаща трупа“. Мястото и часът на срещата ще се определят в последния момент, за да няма струпване на фенове.

Ето какво пише в една от големите фенски групи за предстоящия двубой с Унгария:

Полицията обмисля от много рано блокиране на голям периметър около стадиона в Пловдив още преди да се появят феновете. ТВ екипите ще са на стадиона поне 5-6 часа предварително.

Ще има полицейски блокада около хотела и улиците където са настанени националите на България и Унгария.

Ще има засилени проверки по магистралите за да се възпрепятства фенове от други градове да достигнат Пловдив !

Полицията отначало ще се опита да мине с номера че сме ЕС страна, “нека да сме цивилизовани”, “да няма насилие” ,но всъщност ще са подготвени за сблъсъци и ще използват сълзотворен газ !

План Б е ако нещата загрубеят в Пловдив автобусите с отборите от хотела вместо към “Колежа” да тръгнат тихомълком за София и мача да се играе на Васил Левски. Вече има разрешение последната мин да се направят промени.

Така всички запалянковци ще останат в Пловдив а в София късно вечерта няма да има протест и мача ще се играе докато БФС си пият уиксито като победители !

Обсъжда се също спешен вариант мача да се премести в Разград.

Информирайте се къде ще са отборите преди мача, хотели , бази, тренировка, пресконференция, къде ще са в дена на мача и реагирайте една стъпка преди БфС.

Феновете в Унгария, Сърбия и цяла Европа следят събитията и сега ще си проличи дали народа и феновете са мишки и си заслужават съдбата и ще ги тъпчат още 18год или ще бъде поставено ново начало на футбола в България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране