21.01.2015 | 22:37
ЦСКА започна с победа в Турция
"Червените" биха "Аален" с 1:0 и са на път да продадат Силва на "Бешикташ"

ЦСКА постигна победа с 1:0 над германския втородивизионен „Аален“ в първата си контрола от зимната подготовка на лагера в Турция.

Гола вкара националът на Люксембург Орелиен Йоахим в 18-ата мин. от дузпа. В 34-тата мин. пак той можеше да удвои, но не улучи вратата, след като излезе сам срещу вратаря Даниел Бернхард. В 33-тата мин. пък вратарят на ЦСКА Якуб Дивиш спаси дузпа, бита от Андреас Лудвиг. Нарушението беше отсъдено за влизане на защитника Пламен Крачунов в наказателното поле и беше бурно оспорвано от „червените“. В 85-ата мин. пък халфът на „Аален“ Фабио Кауфман улучи напречната греда.

В мача за ЦСКА направиха неофициален дебют новопривлечените Амансио Фортес, Стефан Николич и Марио Бъркляча, а вратарят Максим Уваренко не бе в групата и вероятно ще влезе в днешната проверка срещу украинския „Металист“ (Харков). Не играха още капитанът Валентин Илиев, Иван Стоянов, Александър Тунчев, Иван Маркович и Еденилсон Бергонси.

На почивката треньорът Стойчо Младенов смени почти целия състав с изключение на Кристиан Супусепа и Денис Причиненко, които единствени играха през цялото време.

Сред тези, които влязоха през втората част, беше и Тони Силва, който е много близо до трансфер. Силен интерес към него има от турския гранд „Бешикташ“. Агенция „Блиц“ дори съобщи, че треньорът на истанбулския тим Славен Билич е водил разговор със Стойчо Младенов относно португалския футболист, когото държи да привлече.

Заради очакваната продажба изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров ще замине в края на седмицата за Турция и ще се присъедини към отбора, за да води преговори на място. Преговори ще се водят и за румънския нападател Серджиу Буш, който е искан от италиански клубове.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране