26.09.2023 | 22:43
Цветанов: Борисов и Севда чрез Хекимян представяха новините по bTV
Липсата на обективна журналистика и свободата на словото са заменени от обслужването на лични и партийни интереси, отсече бившият втори в ГЕРБ

Бившата дясна ръка на Борисов – Цветан Цветанов излезе с язвително изявление, след като стана ясно, че Антон Хекимян е кандидатът за кмет на ГЕРБ.

Ето какво казва той:

През последните години, много се коментира каква е медийната среда в България. За тези, на които не беше ясно кой диктува и контролира медийната политика в bTV, вече няма въпросителни. Бойко Борисов и Севделина Арнаудова през Хекимян представяха новините и се канеха гости в полза на собствените им интереси, спестяваха се и неудобните въпроси.

Поднасянето или спестяването на една или друга информация е само в минус на обществото, а последиците не закъсняват.
Липсата на обективна журналистика и свободата на словото са заменени от обслужването на лични и партийни интереси. Това нито е професионално, нито е етично и със сигурност не е здравословно за обществото.

Дезинформацията или представянето на такава води до заблуда и манипулация. Много са темите, които могат да се дадат за пример и са отразени само от независимите журналисти, но не и от обществените медии.

Замитането под килима на една или друга информация е само във вреда на обществото.
Дали всички партийни структури са съгласни с номинацията за кмет на София, както беше оповестено днес? Едва ли! Но стойностните членове и симпатизанти ще могат да изразят своето несъгласие с избор за по-добрите листи и кметове в предстоящия местен вот!

Надявам се обществото да прогледне за всичко случващо се в страната ни, да си даде ясна сметка за истините, които се казват и да не се поддава на ежедневните манипулации, на които е подложено.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране