13.05.2017 | 21:18
Цвети Стоянова: Някои в отбора повярваха на лъжите за мен
Тя е с тотално променен външен вид

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която беше спасена по чудо след опит за самоубийство, призна за влошени отношения с някои от момичетата с тима. Тя пострада тежко преди Олимпиадата в Рио, където ансамбълът взе бронзови медали.

„Напоследък в медиите много ни скарват с бившите ми съотборнички. Все нещо делим. Истината е, че не съм скарана. Не поддържам връзка с всички, това е важно да го уточним, но с по-голямата част от тях поддържам връзка. Някои от тях решиха да повярват на лъжите на хората и си прекратихме отношенията.

Бях на гости на Рени (Ренета Камберова) и тя ми идва на гости, и говорихме. Това си коментирахме – казах й, че до мен са достигнали много лоши неща, които са говорили за мен. А тя казва, а до нас достига еди какво си. И седнахме и се разбрахме.

С Мишето (Михаела Маевска – помощник треньор в новия ансамбъл) също си пишем след състезанията. Радвам се за нея. Много съм щастлива за новия ансамбъл. 5 състезания – 5 медала. Харесва ми как мачкат конкуренцията, а композициите им са изключително сложни“, коментира Стоянова в интервю пред bTV.

Цвети е с тотално променен външен вид. няма го излъчването на онова невинно дете. Но пък животът продължава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране