08.11.2023 | 11:48
Унгарската футболна федерация: БФС затвори мача
"Маджарите" обвиниха Боби Михайлов, който се страхува от народната любов

Унгарската футболна федерация се възмути от решението на БФС да прати европейската квалификация на 16 ноември в Пловдив, при това без публика.

Двубоят е решаващ за „маджарите“. На българска земя те се надяват да си осигурят класирането за Евро 2024, като за целта около 2500 фена бяха планирали пътуване до София.

„Маджарите“ разкриха, че преместването на мача в Пловдив е станало по желание на БФС и без да има реална причина. Тя всъщност е, че феновете готвят масов протест срещу Боби Михайлов и компания. В

„Бояна“ се страхуват от народната любов и затова затвориха мача.
Решението на БФС предизвика възмущение у самите фенове и в унгарската федерация, която ще възстанови всички разходи на привържениците си.

„Заради мерки за безопасност българската федерация промени локацията на мача. Освен това бе взето решение да не се допускат фенове на стадиона. Над 2000 наши фенове имат билети за мача, но УЕФА одобри смяната на стадиона и провеждането на мача при закрити врата, което бе по инициатива на българската федерация.

Призоваваме всеки фен да поиска връщането на сума за пътуване или хотел, а ако това не бъде одобрено, нека документите бъдат препратени към нас.

Унгарската федерация няма вина за случилото се, това е решение на българите, което УЕФА одобри“, пише в съобщението на „маджарите“.

Заради тези проблеми, свещеник е посетил сградата на БФС, където е прочел молитва против уроки. Всички служители на футболната централа е трябвало да присъстват, а отчето е поръсил хората със здравец и светена вода.

Над година националният тим домакинстваше в Разград. Макар да нямаше официално обяснение за това решение, се говореше, че отново става въпрос за страх от протести и умишлено саботиране на мачовете от страна на ултраси в София.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране