27.07.2019 | 10:59
Унижение за Реал (Мадрид), падна с 3:7
Атлетико размаза "белия балет"

Големите врагове Атлетико Мадрид и Реал Мадрид за пореден път се изправиха един срещу друг. Този път това се случи в приятелски мач от турнира Интернешънъл чемпиънс къп. Макар и срещата да бе без особено значение, “Белият балет” ще иска да забрави този мач колкото се може по-бързо. Възпитаниците на Зинедин Зидан претърпяха изключително тежко поражение на “Метлайф Стейдиъм” в Ню Джърси, САЩ.

Срещата приключи при резултат 7:3 в полза на “Дюшекчиите”, които пропуснаха още няколко добри положения. Мачът ще се запомни и с дебютния гол на Жоао Феликс с екипа на Атлетико. Той се разписа в 8-ата минута, а освен това асистира и за други два гола. Освен него точни бяха Диего Кощта (1, 28, 45-д. и 51), Анхел Корея (19) и Витоло (70). Головете за Реал пък вкараха Начо (59), Карим Бензма (85-д.) и Хави Ернандес (89).

Така Реал завърши участието си в Интернешънъл чемпиънс къп с две загуби и една победа. Следващият мач на “Белия балет” е на 30 юли срещу Тотнъм в турнира Ауди къп. За Атлетико пък това е втори успех от два мача в надпреварата. Сега за “Дюшекчиите” предстои среща със Отбор на звездите на МЛС на 1 август.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране