26.11.2016 | 7:38
В държавата ври и кипи, а Румен Радев заведе съпругата си на опера
Новоизбраният президент се забърка в скандал още преди да е встъпил в длъжност

Докато държавата се тресе от политически кризи и бунтове на бежанци, новоизбраният президент ген. Румен Радев разпуска със съпругата си Десислава. Двамата пристигнаха в софийската опера за премиерата на „Силата на съдбата “ от Джузепе Верди.

Те бяха посрещнати на входа лично от директора на операта Пламен Карталов и съпругата му – Валя Широканска. Викове „браво“ се чуха от публиката, която чакаше да влезе за представлението. Оказа се, че Радев е първият български президент, който ходи редовно на опера. Той сподели на Карталов, че идва с радост и ще го прави редовно въпреки новия си пост.

В социалните мрежи обаче валят множество критики срещу новоизбрания президент. Причината е, че докато премиерът Бойко Борисов втори ден се опитва всячески да потуши бунтовете на бежанците в Харманли, новоизбраният президент разпуска със съпругата си без по никакъв начин да се интересува от случващото се в мигрантския лагер.

„Това е недопустимо! Подобно поведение не приляга на държавен глава! Как може от вчера вопъл да не каже за бунтовете, а да се мотае с охраната и съпругата си по опери“, коментират потребителите в интернет.

1 коментар

  1. Боже каза:

    И защо да не отиде на опера? В каквото и да се намеси сега ще го обвинят, че в момента не е никакъв и не е негова работа да се намесва, нали? А пък Боко сам си забърка тая каша и сам да си я оправя, нали бил най-подготвеният за премиер. Да види тъпите си министри, че нищо не вършат, а и нищо не разбират!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране