19.01.2017 | 13:06
Валери Симеонов: Радев се държи като Божи син, седнал на облак
Речта му била разточителна и пълна с глупотевини

Остро изказване направи съпредседателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод речта на Румен Радев в парламента след полагането на клетва.

Патриотът бе един от депутатите, които излезе от пленарната зала в знак на възмущение. „Неуважението започна от самото началото в речта на президента. Той постави на последно място Народното събрание. Не беше необходимо да има такъв тон и тази реплика, че ни остава още една седмица – какво иска да ни каже, че той вече като син Божий се е качил на облаците и раздава правосъдие?!“, коментира Валери Симеонов. Пред БНТ той каза, че Румен Радев е имал разточителна реч, „пълна с глупотевини“.

2 коментара

  1. Боже каза:

    Важното е да уважи народа, а не алчните депутати! Радев може да се е качил на облаците, но ти се качи на оная работа на Бойко от алчност! И Симеонов, между другото не е бургаски гларус, а врачански селянин!

  2. Митроян-БС каза:

    Нищо умно не може да роди акълът, на този бургаски гларус.Това е нещото,което може само да отблъсква,да ражда ненавист,но не и да обединява.Трябва да ти е изпила чавга мозъкът българино,за да гласуваш за това недоразумение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране