10.12.2023 | 11:43
Васил Терзиев в режим “невидим”: Никой не знае какво прави и с кого се среща
За да не бъде разпознаван от софиянци, той сменя два автомобила, така че никой да не знае в кой се намира

Васил Терзиев е в режим „пълно инкогнито”. За това съобщават запознати с действията на столичния градоначалник  пред „Стандарт“. Никой не знае какво прави и с кого се среща.

Той дори уволнил шофьора от НСО, който му се полага по закон, за да му бъде не само водач, а и наблюдател. Вместо това си е осигурил частни гардове, които шофират автомобила му и в същото време го пазят.

Ваня Григорова издаде, че той е ходил с гардове и по време на кампанията. Като първи в Столична община обаче, Терзиев се е покрил напълно от опасността да се срещне с граждани или журналисти.

Познатият на всички вече „Порше Кайен“ далеч не е единственото возило, с което градоначалникът се придвижва. Той използвал и скромен бял „Форд“ и сменял внезапно возилата, с които се придвижва. И за двата екипа имало наети достатъчно частни гардове и шофьори, разкриват втрещени общинари, които до този момент не са виждали подобно автомобилно разточителство.

От ГЕРБ не пропуснаха възможността да припомнят злобно, че електоратът е разгромил бившата столична кметица Йорданка Фандъкова за това, че се движи с лимузина на НСО. Сама тя тогава призоваваше столичани да яхнат метрото.

По думите им сега пък новият кмет е с цели две коли.  Общинарите са бесни. Те си дават сметка, че столичният управник е премахнал полагаемият му се шофьор от службата за охрана, за да остане напълно инкогнито. Всеизвестно, че повечето гардове на НСО служат и като шпиони и докладват какво правят подопечните им обекти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране