05.04.2015 | 20:42
Василев крие имената на съдии с кредитни карти от КТБ
Борисов изигра много добър ход с назначаването на Бъчварова, продължава с хлабвите Андрей Райчев
Андрей Райчев
„Историята около КТБ е страшна за България по две направления: първо за хората, които си загубиха парите. Второ за политическия елит, който е имал взаимоотношения с банката. От информацията, която е оставил Цветан Василев в други държави, говори се, че това е Германия, зависи стабилността на България. Говори се за имена на съдии, които са имали кредитни карти на КТБ“.
Това обяви пред Нова телевизия социологът Андрей Райчев.
Според него хората са се успокоили в последните месеци от работата на кабинета. Той посочи, че назначаването на Румяна Бъчварова като министър на вътрешните работи е бил най-лесният вариант за рокада във ведомството.

„Борисов изигра много добър ход с назначаването на Бъчварова. Това е най-лесният начин да се направи промяна. Ако беше предложил друг човек, Борисов трябваше да преговаря с реформаторите и да иска съгласието на ДПС. Той предпочете да направи вътрешна рокада и така не се съобразява с никого”, каза Райчев.

Социологът прогнозира, че това правителство ще си отиде вкупом, когато се разбере с кого ще управлява ГЕРБ. „Борисов има три варианта – с РБ, с ДПС или с БСП. Ще дойде момент, в който това ще стане неизбежно”, обяви още Райчев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране