01.10.2023 | 22:27
Женска свада в Нова тв! Лора Крумова се заяде с Ваня Григорова, а тя изригна: Лумпен!
По какъв начин съм защитник на руските интереси? Ако ви зададат абсурден въпрос, трябва да отговорите, каза кандидатката за кмет на София

„Богатството е грях, когато влезе в колаборация с властта. Това е корупция.

Аз не казвам, че Васил Терзиев има грях. Аз искам да знаем кое е това нещо, което му липсва и за какво ще се бори“, това заяви Ваня Григорова, кандидат за кмет на София, пред Нова тв.

„Крайно време е да видим къде ще е разделителната линия.

Богатите са срещу работещите. Това е. Много често, когато удариш някой и този някой се опита да ти отвърне, се интерпретира като агресия от страна на ударения. Нашите съграждани вече са ударени по много начини, много пъти.

Искам Васил Терзиев да каже ще продължава ли политиката с концесиите. Концесиите категорично трябва да спрат и това, което може да се върне в обществени ръце, трябва да се върне“, заяви Григорова.

Попитана какво би казала за Антон Хекимян, тя заяви: „Нищо по-различно от това за Терзиев“.

„Философията е същата. Г-н Хекимян е в позиция да продължи модела ГЕРБ.

Те са просто лица – изразители на този модел и начин на приватизации и аутсорсинг. Това е продължение на една философия и управление“, заяви тя.

„През договорите за приватизации и концесии иизтичат парите на софиянци. „Топлофикация“ е дружеството, на което най-сериозно трябва да му се обърне внимание. Където може, трябва да се махнат посредниците, защото всеки трябва да формира печалба.

Целта на една фирма е да печели. В този смисъл това е начин да се източват средства“, посочи Григорова.

Тя засегна и темата за чистотата и смята, че София е прекалено мръсна за европейска столица.

Лора Крумова попита Ваня Григорова как ще отговори на твърденията, че защитава руски интереси.

„По какъв начин съм защитник на руските интереси? Ако ви зададат абсурден въпрос, трябва да отговорите. По какво личи, че съм проводник на чужди интереси.

Не ме изненадвате, но не мога да отговарям на всеки лумпен, извинявайте. Поставяте ме в странна ситуация – да отговарям на анонимници, които правят кампания срещу мен“, каза тя видимо ядосана.

„В момента протеста на колегите се етикетира като проводник на руски интереси. Миньори и енергетици са проводници на чужди интереси – това течеше в социалните мрежи“, допълни Григорова.

Напрежението в студиото стана по-голямо, когато водещата попита Григорова какво би направила, за да отключи руската църква като кмет на столицата. 

„Кметът може да коментира, но не и да отключи. Ако тези хора, които са изгонени са агенти, защо не бяха съдени, а бяха експулсирани. Българите във Великобритания ги съдят, не ги експулсират. Това е странно“, посочи тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране