28.03.2024 | 23:10
Журналист обясни защо вече никога няма да гласува за ПП-ДБ: Петков е ментално увреден индивид, Василев е изпечен мошеник
Димитър Стоянов с обръщение до клакьорите на ПП и размазващ анализ за измамниците, чиято електорална подкрепа пада и вече е под 10%

До всички възмутени от моето поведение клакьори на ПП.

Уважаеми Facebook потребители, аз и моите колеги, ние сме платили личната си цена, за да можем да си позволим да бъдем критични и саркастични към тези клоуни. Докато вие си стояхте удобно пред клавиатурите, нас ни следяха и подслушваха и заплашваха. Имаше планове за задържането ни!

Имаше планове за саморазправа с нас! Докато вие кротко спамехте в социалните мрежи, ние бяхме разработвани като ОПГ. Може би сте забравили, но Иван Гешев и Борислав Сарафов ни обявиха за заговорници, които целят да поставят Гешев в списъка „Магнитски“ посредство търговия с влияние. Писаха в присъдружните си медии, демек тези на Пеевски, как сме носили пари в САЩ, за да бъде санкциониран Гешев, а за въпросите ни към Пеевски обясняваха, че са недопустими. После обясняваха как ние сме отговорни за атентата срещу Гешев. Ама на клакьорите на ПП паметта им е по-къса и от писалката на Костя Копейкин.

Гласувахме за ПП и ДБ, за да се борят с Пеевски и Борисов! Какво получихме? Получихме #ПростоКиро с поведение на ментално увреден индивид, който не може да върже две приказки в едно съгласувано изречение. Няма как да не подозираме, че този млад политик е с някакво ментално разстройство или системно злоупотреба с някакви субстанции.

Получихме и Асен Василев, с поведение на изпечен измамник, за когото има съмнение, че е агент на Властелина на изтока. Очевидно Василев се коалира с Пеевски, за когото аз нямам съмнение, че е свързан с руските служби, а Данчо Ментата стана сянка на екс финансовия министър. Не зная дали си напазаруваха Асен Василев през #ЧаталджаГейт или по друг начин, но той стана присъдружен на ДПС.

Та като ме попитате защо се подигравам на тези две карикатури, подигравам им се защото излъгаха очакванията на всички нас. Това е подигравка и с мен самия, защото се подведох да гласувам за тях. Защото зад несвързаните приказки на Кирчо изпъква неспособността му да свърши каквото и да е. Закриха Спец. съда без да закриват специализираното правосъдие. Просто го преляха в СГС, без делата да започнат от начало, в нови съдебни състави. Свалиха Гешев, за да го заменят с друга кукла на конци на Пеевски – Сарафов, вероятно защото се гушнаха с Пеевски.

Натовариха КП КОНПИ да разследва корупцията, но не позволиха на комисията да функционира. В момента няма кой да разследва делата за корупция. Сигурно защото корупция у нас няма. Не за това нас ни преследваха, разследваха и заплашваха. Очаквахме съдебна реформа и прочистване на изпълнителната власт. Ние сме от тези, които платиха цената Киро и Асен да имат шанса да се провалят с гръм и трясък!

Реалната подкрепа за ПП-ДБ е спаднала на половина. Биха взели 10% без „помощ от приятел“. Реално толкова е и подкрепата за ГЕРБ без купения корпоративния вот. По същество ПП-ДБ не са по-различни от ГЕРБ. Борисов ги сдъвка и изплю! Ще се обединят ли в партийно инженерство Пеевски и Асен Василев? Само времето ще покаже! Вероятно ще могат да отцепят едни 100-120 000 гласа и да ги влеят в поредната халтура. За момента за мен, в електорален план, ситуацията е безизходица!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране