01.08.2023 | 11:14
16-годишно гадже на Тити Папазов му изневерило, той ѝ подстригал косата, за да я „накаже“
„Може би щях да простя, но изнагля“, казва треньорът

Видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от Скандау, че лично е подстригал насила жена, обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение сред потребителите.

Президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов разказа в подкаста „При ТоТо“, че остригал косата на 16-годишното си гадже, за да я „накаже“.

Тити разказва, че бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я „накаже“, Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се „борила неистово за косата си“, Папазов успял „само“ да направи дупки.

„Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам – да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си – кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, разказва със задоволство Тити Папазов.

Историята продължава с появяването на съсед, който идва да провери какво се случва в апартамента, мислейки си, че става въпрос за изнасилване, заради виковете на момичето. Папазов го попитал какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което той отговорил „ще я убия!“

„Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам“, разказва, че е отговорил на съседа си Тити, на което цялата публика, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни аплодисменти.

През цялото време, докато Тити разказва подробностите за подстригването на момичето, Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях.

Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи социалните мрежи едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена жена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране