05.04.2015 | 22:09
2-ма изнасилват съкилийник 3 пъти за 1 вечер
Изнасиленият преодолял срама и страха си и се оплакал пред ръководството на затвора

Двама затворници от Пловдивския затвор пребиха и изнасилиха брутално съкилийник. Предлогът за отвратителната саморазправа бил никакъв – първоначалния отказ на жертвата да депозира молба за преместването на свой приятел затворник в друга стая и помощта, която му оказал за багажа.

Тодор Дончев /27/ от Пловдив с 14 присъди за кражби и Георги Бозаджийски /33/ от село Крислово сядат на подсъдимата скамейка за зверското унижение, на което са подложили Б. Г.

Той постъпил в пловдивския затвор в началото на 2014 г. През август е настанен в стая №60, която била с 11 легла и един санитарен възел – общи баня и тоалетна. Всичко било нормално до средата на август, когато в стаята бил преместен още един затворник. Освен Б. Г. останалите 8 обитатели на №60 били категорично против идването му. Те решили всеки от тях да напише по една молба до ръководството на затвора, в която да поискат въпросният мъж да бъде сложен в друга стая.

И осмината от стаята написали молбите, но Б. Г. се възпротивил, защото бил в приятелски отношения с новия съкилийник. Бончев и Бозаджийски се ядосали от отказа на Б. Г. След като Дончев го погледнал лошо, мъжът написал молбата против волята си. На 15-ти август от ръководството на затвора удовлетворили молбата на стая №60 и нежелания съкилийник бил преместен в друга стая.

Б. Г. пък дори помогнал на приятеля си да занесе багажа в новата килия, което вбесило Дончев. Връщайки се в стаята си, Б. Г. бил посрещнат от него с думите Голяма продажна курва. Б. Г. и Дончев започнали да спорят, намесил се и Бозаджийски, който понечил да замери Б.Г. с порцеланова чаша. Приятелят му обаче го спрял. Дончев, Бозаджийски и трети затворник – Йордан Владиков спели на три легла вляво от входа, пред които вечер пускали чаршаф за параван.

Към 22 часа тримата се отделили в своята част, като Владиков лежал на леглото и си играел с мобилния телефон – абсолютно забранена вещ в затвора. Дончев и Бозаджийски пушели, а първият пиел одеколон вместо алкохол. Извикали Б. Г., който не спял, да пуши при тях. Мъжът не смеел да им откаже и отишъл. Дончев и Бозаджийски пак започнали да го нападат заради първоначалния му отказ да депозира молба за преместването на затворника от стаята им и заради помощта, която оказал за багажа му.

За пореден път Б. Г. обяснил, че са в приятелски отношения с него, пише сайтът karlovo-online.com. Останалите двама затворници обаче започнали да удрят съкилийника си, който не смеел да се защити, опасявайки се, че ще се включи и Владиков, и ще последва брутален побой над него. След няколко минути нападателите спрели да бият Б. Г.

Дончев го хванал за ръката и му заповядал да отиде с него в тоалетната, защото искал да му обясни някои неща.  Уплашеният от пердаха мъж го последвал до санитарното помещение. Влизайки вътре, Дончев заключил вратата и затворил прозореца. Започнал лекция с назидателен тон задето не поддържа останалите в стаята и се дели от тях.

После на два пъти го изкомандвал да си събуе гащите, но Б. Г. отказал. Тогава Дончев го притиснал с едната си ръка през гърдите в ъгъла и го заплашил: Свали си гащите, защото ще ти разбия главата. Затворникът се стреснал и си събул панталона и бельото. Дончев също свалил своите и си нахлузил презерватив. Обърнал Б. Г. с лице към стената и го предупредил, че ако гъкне, ще му разбие зъбите. После се опрял с ръка на гърба му и го насилил.

Жертвата крещяла от болка, но Дончев пак се заканил, че ще го пребие и не спрял извращението. След 15-20 минути изнасилвачът приключил и изхвърлил презерватива в тоалетната. После си обул гащите, взел си хавлията от стаята и се върнал обратно в банята да се изкъпе. Там казал на хлипащия Б. Г. да се успокои и му обещал, че никой няма да разбере за случката. Затворниците в стаята обаче чули виковете на жертвата и видели как той плаче след излизането си от тоалетната.

Унижението на Б.Г. не спряло дотук. Под предлог, че няма обхват на телефона си, Владиков легнал на леглото му, а Дончев привикал жертвата при него и Бозаджиев. Б. Г. на няколко пъти искал да легне на леглото си, но съкилийниците му не го пускали под предлог, че искали да си говорят. Тогава друг затворник чул как Дончев се хвали на Бозаджиев, че изнасилил Б.Г. Бозаджиев поискал и той да направи същото.

След полунощ Дончев, който бил гол с хавлия, дръпнал Б.Г. да легне до него. Затворникът се противопоставял няколко пъти, но отново бил заплашен с побой. После Дончев му свалил гащите, с помощта на Бозаджиев го приковал с лице към леглото, и го изнасилил за втори път. Б. Г. се опитвал да вика, но леглото заглушавало крясъците му. След 15 минути Дончев свършил, станал и казал на приятеля си: Давай, Георги, ти си!

Последвало трето за вечерта изнасилване на Б. Г. от Бозаджийски, който е женен. После двамата насилници се измили, след което до банята успяла да се добере и жертвата.  На следващия ден Б. Г. разказал на двама от съкилийниците си за унижението, на което бил подложен. Те го посъветвали веднага да се оплаче на дежурните в затвора. Той обаче се срамувал, освен това се уплашил какво ще му се случи, ако подаде жалба.

През деня двамата започнали да се гаврят с Б.Г. и да го наричат с женско име, на което той реагирал гневно. Дончев му заявил, че му налага три наказания – да бъде брутално пребит, изнасилен и да не спи 24 часа. След полунощ на 17-ти август, извратенякът легнал в леглото при Б. Г. Почнал да си играе с телефона и го попитал какво си избира – доброволно ли да прави секс с него или да го пребие и изнасили.

Б.Г. заплашил съкилийника си, че ще се оплаче на администрацията в затвора, но той безгрижно отвърнал, че това няма как да стане. После го изкомандорил да си свали гащите. Мъжът отказал, но Дончев сам ги събул и въпреки опитите на Б.Г. да се противопостави, го обърнал по корем и го изнасилил. След 20 минути приключил и до 6 часа сутринта останал да лежи на леглото до жертвата си и да си играе с телефона.

Едва, когато светнали лампите, си прибрал апарата и се преместил на собственото си легло. Съкилийник на Б.Г. го попитал защо допуска това унижение. Жертвата отвърнала, че ужасно се страхува. Въпреки това Б. Г. си записал час за лекар, а приятелят му съобщил на управата за изнасилванията. Веднага била сформирана комисия от администрацията, която разговаряла с всички обитатели на стая №60. Затворниците потвърдили за извършеното зверство. Дончев и Бозаджийски пък признали за побоя, но отрекли да са извършили сексуално насилие над съкилийника си.

Прясно охлузване и зачервяване в областта на аналната лигавица на Б. Г. установила съдебномедицинската експертиза. Установеното травматично увреждане е причинено от твърд, тъп предмет, какъвто е мъжкият полов член в състояние на ерекция, е заключението на експертите. При разпитите Дончев и Бозаджийски не се признават за виновни. И двамата имат предишни осъждания и са със средно образование.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране