10.12.2016 | 17:02
Агент Павел си вярва, че пак ще бъде в парламента
Бутиковата партия проведе първата си общинска конференция

На предстоящите избори за първи път ще се явим като нова партия и сме амбицирани да прескочим 4 процентната бариера, заяви в Кърджали по време на учредяването на първата общинска структура на ДОСТ в Кърджалийска област шефът на бутиковата партия Лютви Местан. По думите на агент Павел, какъвто е агентурният му псевдоним в ДС, за първи път от 26 години насам гражданите в региона ще имат в лицето на ДОСТ една много силна и ярка алтернатива на политическото статукво /в лицето на ДПС – б.а./, което държи Кърджали в режим на застой.

„Мисля, че ДОСТ има шансове не само да прескочи 4-процентова бариера, а ще го направи убедително и 44-тия парламент в лицето на парламентарната си група на ДОСТ, ще има своя нов много силен, много мощен, нов демократичен ресурс”, категоричен бе агент Павел.

Според него ДПС от партия на права и свободи, се е превърнала в партия на олигархията и на корупционните кръгове. „Последното благодарствено писмо на наградения почетен председател на ДПС по повод награждаването му, до Павел Журавльов – председател на руския културно-информационен център в София,  разкри без свян и либерални политически прикрития проруското лице на ДПС”, заяви Лютви Местан. И попита: „Ако либералното статукво в Европа и ЕС е провалено, какво прави ДПС в либералния интернационал, в АЛДЕ?”

„Да наречеш един откровен агресор алтернатива, гарант за сигурността в планетарен мащаб е меко казано нон сенс”, посочи Павел – Местан и допълни, че това действие е най-примитивен слугинаж пред онези покровители, от които се очаква „да осигурят на ДПС поредното участие във властта”.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране