08.01.2024 | 21:38
Алена с просветление: Борисов е продал душата си, България е на кръстопът
Заради душевното му раздвоение и неизвестни за обществото негови тайни, но явни за човека, на когото е продал душата си, той е готов на всичко – да унищожи партията, да мъсти на България, че не припознава категорично неговото величие, само и само да се задържи във или около властта, за да спечели още някой друг месец политическо, а и не само, съществуване

През 2024 г. България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и предпочитат да битуват ден за ден, деградацията на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи. Това каза астролог №1 Светлана Тилкова-Алена в интервю за „Ретро“. Очакват ли ни природни катаклизми, какво вещае за нас Годината на Зеления дървен дракон, ще изкара ли мандата си управляващата „сглобка“ и кой дърпа конците ѝ – на тези и още въпроси ексклузивни отговори дава Алена.

– Алена, какво показва вашият астрологичен анализ – задава ли се по-добра година за България, ще вдъхнете ли малко оптимизъм на изстрадалия народ?

– Как да вдъхна оптимизъм, след като сами сътворихме дереджето си. Хоризонтът на планетите е много по-далечен от този на хората. Поради тази причина още през есента на 2020-а, протестите не бяха приключили, предупредих многократно, че ГЕРБ ще изкара мандата си, но народът да внимава как гласува на 4 април 2021 г. Тази е преломната дата, от която зависи дали България ще продължи да се развива възходящо, или ще забави своето развитие и ще върви надолу в следващите девет години. Все още нямаше машинно гласуване, за да се оправдаваме с пренасочване на гласове. Народът избра пътя на Злото, допусна го в домовете си и не мисля, че страда. Ако страдаше, щеше отдавна да е изпълнил улиците и площадите и да е прогонил „сглобката“ и „шарлатанията“, както ги нарече президентът. Спомнете си едногодишните протести през 2013-14 г. Какво се промени оттогава, че народът стана толкова инертен, овчедушен, като упоен.

През 2024 г. България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и предпочитат да битуват ден за ден, деградацията на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи. България ще се прослави като най-лошото място за живот на българите, мащеха за своя народ, която допуска унищожителите на всичко българско да се домогват до властта чрез манипулирани избори и да слугуват на чужди господари, било заради страх от закона им, а не от българския, който е врата насред поле, било заради пари. Така сами подредихме своето близко бъдеще.

Пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и още пет изгряващи на хоризонта.

– Провиждате ли нови изпитания и природни катаклизми?

– Ако говорим за изпитания, на които ни подлага природата, такива няма да ни подминат. Те са естествено състояние на планетата, която трупа напрежение в недрата и задължително се освобождава от него. За съжаление, бедствията са по-чести заради начина на живот на човека, който ги предизвиква. В астрологията не съществува изчислителен ред, чрез който да може да предвиди и изчисли земетресение, още по-малко от хилядите земетресения, случващи се всяка година, да се каже колко и къде ще бъдат разрушителни. Пожарите ще са обичайни не защото природата ни наказва, а защото с малки изключения всички са умишлени.Нептун продължава да властва в Риби и да ни изненадва със засуха и все по-високи температури, които ще се редуват с опустошителни всепомитащи водни стихии. Така ще е до април 2025  г., когато настъпва времето на четиринадесетгодишната суша.

За порои и наводнения трябва да сме подготвени през януари, февруари, март, април, май, когато поройните дъждове ще носят и зарази.

– Какви са вашите предупреждения за Годината на Зеления дървен дракон?

– Трябва да сме доволни, че 2024-та – годината на Сатурн, на кармична разплата за всичко сторено, което кармата наказва, се комбинира с Годината на Зеления дървен дракон, който омекотява действията на безкомпромисния Сатурн.Годината на Зеления дървен дракон започва на 10 февруари 2024 г. в 00.59.03 ч. българско време и е носител на успехи във всички сфери на живота ни, стига да се съобразяваме и подчиняваме на неговите изисквания и да не го принуждаваме да ни наказва с изгарящия си и всепомитащ огнен дъх. Позволява да поставим градивно ново начало, да създадем семейство или собствен бизнес. Драконът е символ на мощ, на успех, на процъфтяване и активност, както и на край на застоя. Притежава огромна енергия и може да работи до изнемога, затова и хората, родени под неговото влияние, а отчасти и всички останали, ще променят начина си на живот и ще са по-целеустремени. Инертността ще бъде потисната. Претърпим ли провал, ще съумяваме бързо да се изправим и да продължим нататък.

Годината на Дракона ще ни донесе смесица от изживявания – радостни мигове, невероятни възможности за развитие и себеизява, но и немалко драми. От Годината на Дракона зависят следващите 12 години от живота ни. Тя ще е поредната важна и преломна година в икономическото развитие на човечеството и на България, но дали у нас ще възхождаме, или ще деградираме, засега зависи от „сглобката“.

Несемейни може да решат да създадат семейство в по-ранна възраст. Съветвам ги да не рискуват, защото въпреки позитивите на Годината на Дракона личните им Съдбовни бариери за сключване на брак няма да са паднали. Така предизвестяват развода си.

Драконът от източния зодиак орисва на спокойна и градивна година, стига да спазим неговите изисквания, което би могло да успокои поне малко очакваното през 2024-а – годината на Сатурн и кармична разплата.

– В най-бедната държава в ЕС цените на всичко хвърчат до небесата, много хора едва свързват двата края, пенсионерите се борят за оцеляване – как ще се развие тази криза през 2024 г.?

– Така както и през настоящата ще тече животът, въпреки че официално не сме в криза, а за мнозина 2023-та е добра година. Освен на кармична разплата 2024-та е и година на материална стабилизация. Много ще са хората, достатъчно добре материално осигурени и печелещи завидно, че да не се интересуват какво се случва в държавата и с живеещите в недоимък.Инфлацията в България е странно нещо. Статистиката сочи, че намалява, въпрос на правилно изработена методика, но цените растат. Аз нямам спомен в последната година да съм купила по-евтина храна спрямо предходната година. На някои от продуктите, които купуваме, цената е скочила с повече от 100%. Инфлацията ще намалява заради външни фактори, което не означава, че и цените ще намаляват, напротив, те ще растат.

– Ще изкара ли мандата си „сглобката“ и кой ще е водещата политическа фигура в нея през 2024 г.?

 Преди повече от година написах, че заради астрологични аспекти стабилно правителство в България може да има в края на 2023-та или в началото на 2024 г., но тази планетарна подредба помага на сегашното вредно за България управление и го стабилизира, без да се интересува дали е добро или зло. Четири са възможностите:

– Правителството да оцелее до края на мандата, ако Борисов запази имунитета си.

– Правителството ще падне седмица след като имунитетът на Борисов бъде свален с гласуване от народните представители, защото той ще започне да мъсти на всеки и всичко, преди да „изгори“.

– Третият вариант, който се открои като планетарен аспект през ноември 2023-та, е лидерите на ППДБ и стоящите в сянка зад тях, все по-набиращи самоувереност за непоклатимост, да преценят, че Борисов повече не им е нужен, в тежест им е, уронва им името и авторитета. Дораснат ли до това прозрение, което планетите разкриват, че е на път да се случи, Борисов светкавично, в първия удобен момент, ще бъде пожертван.

– Четвъртият вариант е астрологичен аспект в източния зодиак. „Годината на Дракона ще донесе немалко промени на световната политическа сцена. Ще паднат държавни лидери, ще се промени статуквото на много държави, ще имаме възможност да заемем ново място в европейското семейство, не задължително по-добро от настоящото. Ще се появят нови влиятелни фигури, които ще променят мисленето на хората и ще ги тласнат към себеизява заради оценката на техните лични качества, а не чрез завоюваното статукво и корупция. През годината последиците от глобалните световни събития ще окажат влияние и върху България.“ Този аспект има две тълкувания. Първото е, че ако оцелее, Тръмп ще спечели изборите за президент в САЩ, което означава, че дните на „сглобката“ приключват, естествено, със законови последици за тези хора. Второто тълкуване е, че помощта на Запада за Украйна ще спре, Русия ще постигне целите си в Украйна и войната ще приключи.

Няма водеща политическа фигура в сглобката. Има имитатори в тази отровна за народа триада, гръмогласни, уж решителни, готови на мига да заместят Денков и чудеса да покажат, но са слуги на потаен и скрит от обществото владетел на техните нелицеприятни тайни. И тези хора вкупом се надпреварват кой по лакей да бъде, че тайните му да останат скрити и дори опростени. Ако някой е по-гръмогласен в „сглобката“ и излезе напред, то е, защото ще му е позволено, а не заради лични качества.

– Докъде може да стигне Делян Пеевски – виждате ли го в ролята на премиер един ден, какво ви казват звездите?

– Ако Пеевски стане премиер или вицепремиер, значи България не само де факто, но и де юре е загубила своята държавна независимост. Възприемам подобна възможност като гавра с всичко българско от задкулисния кукловод на „сглобката“.Интересно ми е какво се случи за десет години, че хората, преобладаващо млади, които цяла година всеки ден доброволно и неплатено протестираха срещу правителството на Орешарски и именно кандидатурата на Пеевски беше катализаторът на протестите, сега да са потънали в безразличие. Качествата на този човек не са се променили оттогава. Не бива напористостта и декларативността в изказа да бъдат припознавани като качества, разкриващи умение за управление.

– Какво политическо бъдеще очаква Бойко Борисов през идната година?

– Още през 2020 г. планетите предначертаха политическия път на Борисов. Написах, че заради грешните му действия, загубил подкрепата на планетите, няма шанс да направи правителство. Факт! Заради душевното му раздвоение и неизвестни за обществото негови тайни, но явни за човека, на когото е продал душата си, той е готов на всичко – да унищожи партията, да мъсти на България, че не припознава категорично неговото величие, само и само да се задържи във или около властта, за да спечели още някой друг месец политическо, а и не само, съществуване. Ако успее да покаже послушание, че да получи реална власт, няма да се спре пред нищо, за да го постигне.До рождения си ден през 2024-та той е в лична година на кармична разплата, съвпадаща с годината на Сатурн. Сатурн знае как ще го наказва. В същото време е в идеално разбирателство с другите от „сглобката“, защото планетарен аспект ни разкрива, че успяват да се облагодетелстват, а Сатурн в своята година им дава шанс да си увеличат заработката, естествено не от заплата. Сатурн обаче наказва за нечестно спечелени пари. А на Борисов личната година от рождения му ден през 2024-та до юни 2025 г. е приключваща, емоционална, година, която поставя край в много отношения.

– Кога предвиждате нови парламентарни избори?

– По правилно е да се попита кога планетите ги предвиждат, аз мога единствено да преведа техния говор на езика на хората. Колкото и невероятно да звучи, защото ние и планетите, фиксираните звезди, светилата сме в постоянна енергийна обвързаност, към настоящия момент няма отговор на този въпрос. Живеем в измамната реалност на Злото, не си мислете, че то е само виртуално или по филмите. Злото има своя енергиен и материален облик и както много пъти съм писала – в България мнозина се кръстят пред иконите и изричат името на Иисус, но енергията им ги приобщава към Злото.В безвремието на Злото планетите насоки не дават, след като българите сами са избрали този живот и не полагат усилия да го променят. Изводът е ясен – харесва им.

– За кои зодии 2024-та ще бъде успешна и кои трябва да се приготвят за трудна година?

– Датата на раждане, а не зодията формира качествата на личността и прави така, че и в най-трудната година някой успява, а друг в най-прекрасната си като заложби година се проваля, развежда, боледува. Не бива да се вменяват трудности на един зодиакален знак, а успехи на друг, защото така се създават нереални очаквания и по-лабилните хора се депресират, ако предреченият им успех все не идва, или стресирани от орисията си на трудности, сами си ги докарват.Първият труден, за всички месец през 2024-та, но с различна степен, е април. Трудностите водят към скок на агресията и физическото насилие, приело крайни форми. Октомври дарява безкрайни емоции. Месец на интригантите, на посредствените, но пробивни хора. Българи ще доносничат и лъжат за българи на родна и международна земя от завист и за пари.

– Кои ще са периодите на ретрограден Меркурий през новата година, когато не трябва да се захващаме с никакви начинания?

– Не е правилно да се каже, че не бива да се захващаме с начинания. Животът не може да спре, защото Меркурий или друга планета са ретроградни, тъй че начинанията може да започнат, ако са предварително планирани и документите са подписани по време на директен Меркурий.По време на ретрограден Меркурий е правилно, за да си спестим провалите, да не бъдат подписвани договори, глобални, индивидуални, междуфирмени, независимо от предмета на договарянето, подписването на договор за започването на нова работа, пенсиониране, вземане на кредит, нотариално прехвърляне и плащане на дом, имот, автомобил, техника, защото проблемите са неизбежни. Ако е неотменимо, задължително трябва да има клауза за преподписване в периода на директен Меркурий.
Когато Меркурий е ретрограден, зачестяват катастрофите, производствените аварии, междудържавните конфликти, атентатите, военните действия.

През 2024-а Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти.
Първата му ретроградност за годината е на 1-2 януари 2024-та, в Стрелец, които са последните два дни от обратното му орбитално движение, започнало на 13 декември 2023-а в Козирог.

В периода 2-25 април Меркурий е ретрограден в Овен.
През тази ретроградност на Меркурий по-лабилните по характер и душевност хора могат да се превърнат в неконтролируеми до степен на агресия и нападателно поведение в крайна форма.

В периода 5-28 август Меркурий е ретрограден в Дева.
Всички, дори немарливите хора, ще се стремят към перфекционизъм във всяко отношение, а мнозина, когато не успяват, ще изпадат в ярост и депресии, които заради липсата на мярка в емоцията ще ги потиска с дълги периоди, в които ще се чувстват нещастни.

В периода 26 ноември – 15 декември Меркурий отново е ретрограден в Стрелец.
Искате ли бизнесът ви да е успешен, печеливш и възходящ, винаги трябва да се спазват правилата, налагани от ретроградното движение на Меркурий.

– Как ще се развият военните конфликти в Украйна и Близкия изток?

– Преди девет години, на 1 февруари 2014-а, в астрологичната си прогноза бях категорична и написах, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата. Осем години по-късно астрологичното ми тълкуване беше факт. На 28 февруари, четири дни след провокираното нахлуване на Русия в Украйна, написах,     че настъпва краят на Украйна, каквато я познавахме дотогава. Планетарните аспекти бяха категорични – колкото и висока цена да плати Русия, през колкото изпитания и страдания да премине, крайната победа ще е за Русия. Това не може да се избегне, колкото и оръжия да дават Западът и САЩ на Украйна.Днес вече не само за военните анализатори и политиците е ясно, че Западът губи войната в Украйна, жалко за стотиците хиляди загубени животи. Изходът на тази война е ясен от първия ѝ ден и това като безпристрастен астролог съм го казвала безброй пъти, независимо от упреците в началото и заплахите през всичкото това време, които съм чула, а те не спират, не само от българи, но и от украинци, които обаче добре са се устроили и в България, и в Германия и мъжете в тези семейства не са се върнали да воюват на фронта. А иначе са много патриоти. Звездните аспекти имат недвусмислено тълкуване, дали на мен или някой друг не му харесва, е без значение.

Войната в Украйна ще приключи скоро, след като САЩ, ЕС и Великобритания спрат да наливат милиарди за оръжия и боеприпаси в Украйна, а те вече спират. Не бива да се пренебрегва и неоценимата военна помощ на България, че за къде са украинците без нашите бронетранспортьори с отпаднала необходимост. Но както каза премиерът Денков – Украйна му е приоритет, че в България този безличен човек е безволеви слуга на чужди интереси. В евроатлантическата си наркоза България показва мускули, каквито няма с вярата, че има защитата на новия голям брат, но както винаги родните политици в безумния си слугинаж забравят, че атовете като спрат да се ритат, магаретата страдат. А ние дори мощта на магаре нямаме. Как ли ще се гърчат родните политлакеи, когато вятърът задуха в друга посока, след като Тръмп спечели изборите в САЩ. Докато се гърчат и ще отидат в историята.

Военният сблъсък между Израел и „Хамас“ е един от поредните, но няма да е последният и така ще продължи, докато не се създаде Палестинска държава, което ще е повече от трудно, след като и арабите приемат Йерусалим за тяхно изконно, но отнето им владение. Дотогава ще е все омраза, нетърпимост, агресия, ежедневна смърт от двете страни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране