18.11.2022 | 16:17
Ангелкова се присмя на ПП и ДБ как „четЪт“ изборните промени
ГЕРБерката с претенции лъсна с неграмотността си за пореден път

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова, която остана популярна с ексцентрична визия и поведение, реши да се намеси в парламентарния скандал за промените в Изборния кодекс, като заклейми ПП и ДБ с бунта им срещу хартиената бюлетина. Изкаралата кратки курсове в Оксфорд обаче се изложи с елементарна граматическа грешка, като написа, че двете партии „ЧетЪт”, вместо правилното „четат”.

Да четеш нещо и да го разбираш, както ти е угодно, както дяволът чете Евангелието.
Така ПП и ген. Атанасов четЪт предложените промени в Изборния кодекс с връщането на хартиената бюлетина, написа възмутената Ангелкова.

Елементарната грешка очевидно не беше погрешно чукната буква, или автоматично изписване в интернет и постът на Ангелкова вместо да постигне желания ефект, се превърна в обект на шеги.

След като из фейсбук тръгнаха коментари за глупавата правописна грешка, бившата министърка и депутатка набързо редактира поста си, като написа глагола с правилната гласна.

Коментарите обаче не спряха, като партийни опоненти отбелязаха, че вероятно като специализант на Оксфорд, повече говори и пише на английски, та затова има основни пропуски в българската граматика.

Дамата от ГЕРБ, вечно нападана за скъпите чадъри на плажа, привличаше вниманието през цялото време докато бе министър със странната комбинация в облеклото си, които я отличаваха от деловия етикет. Тя ту се явяваше с дебел цветен чорапогащник и високи ботуши, както и рокля върху поло, с което будеше нестихващи коментари на стилисти. На по-късен етап, Ангелкова пък се явяваше в пъстри дрешки, но от известни италиански дизайнери, с което будеше завистта на колежките си в парламента.

2 коментара

  1. Кроманьонец Банкянски каза:

    Питате ли ме мене как я търпя тази гнъс?!

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Крокодилът НИКОЛИНКА отново е изпълзял изпод г,овната.Бяхме позабравили,че такъв екземпляр все още съществува в булгаристанския полит-дзверилник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране