21.04.2016 | 1:07
Барса напомни за себе си, гази с 8:0
Луис Суарес откри резултата в 11-ата минута на мача на "Риасор", а в 24-ата удвои

Барселона победи Депортиво Ла Коруня с гръмкото 8:0 в среща от 34-ия кръг на Примера дивисион и върна усмивките на феновете си.

В последните си пет шест мача каталунците имаха четири загуби, равенство и победа, което им струва отпадане от Шампионската лига и загуба на 11 точки аванс в първенството. През първото полувреме Барса допусна някои колебания в отбрана, но през втората част Депортиво не оказа съпротива.

Луис Суарес откри резултата в 11-ата минута на мача на „Риасор“, а в 24-ата удвои. Минути след подновяването на играта Суарес подаде на Ракитич за 3:0, а в 53-ата сам вкара след втора асистенция на Меси и оформи хеттрика си. Това не бе всичко от Суарес, който в 65-ата минута получи пас от Неймар и вкара за 5:0 с четвъртия си гол в мача.

Авансът на Барселона се увеличи драстично за по-малко от 10 минути (между 73-ата и 81-ата), когато последователно се разписаха Лионел Меси, Марк Бартра, който отне топката в центъра на терена и със самостоятелен пробив и Неймар след асистенция на Суарес – трета за него в мача.

Барса дръпна с три точки пред Атлетико (Мадрид), който ще играе с Атлетик (Билбао). Другият претендент за титлата – Реал посреща Виляреал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране