16.09.2017 | 17:17
Борисов: От чужбина ли Слави ще докара хора за партията си?
Трудно може някой да излезе и да каже: Аз съм гасил повече пожари от Борисов, похвали се той
Винаги съм пожелал успех на всеки, който иска да прави партия. Тогава става ясно колко е трудно. Откъде ще вземе тези хора? От чужбина ли ще ги докара?, попита Бойко Борисов в Девин по повод намеренията на Слави Трифонов да прави партия и да влезе в политиката. Премиерът упрекна днешните пожарникари, че мрънкат.

Слави Трифонов обяви намерения да прави политически проект в изявление в петък.

Борисов даде пример със собствената си партия и партийно строителство, за да разбере Трифонов с какво се е захванал. „Примерно ГЕРБ има 1200-1300. Това са хиляди общински съветници. Кметове, заместник кметове, началници на агенции и др. Откъде ще вземеш тези хора? От чужбина ли ще ги докараш. Ще внесе ли? Един да те издъни и с месеци се обясняваш. Един от хиляди. Но му пожелавам успех, разбира се. Това е демокрация“, рече министър председателят великодушно.

Надълго и нашироко той коментира и протеста на пожарникарите. Премиерът се впусна и в спомени за своето минало – славни, и не пропусна да изтъкне заслугите си и постиженията си.

„Трудно може някой да излезе и да каже: Аз съм гасил повече пожари от Борисов“, започна той. После направи кратък разбор на екипировката, от която сега се оплакват пожарникарите. „Гумените ботуши – 12 пъти ме е убождал пирон. Каската ми беше от пластмаса. Дефламолът – вълшебно средство. Брезентовите мушами – още си пазя моята.“

И продължи със заключенията, от които стана ясно, че сега пожарникарите „само мрънкат“. „Сега за 300 млн. им сменихме колите. Ако ги закарам на един ЗИЛ, половината няма да могат да подадат вода. Така че с пъти, пъти се е повишило и заплащането, и техническата обезпеченост. Тогава никой не е мрънкал. Сега само мрънкат. А помнят ли с какви дихателни апарати…Това беше преди 20 години, не преди 200“, каза още премиерът.

2 коментара

  1. Суджука Боко- МАСАЖИСТ на мутрите каза:

    Омръзна ми да гледам по тия вестничета физУномии на мутри , мутренски босУве , все са ядосани тяя министЪри , не ги ебб-авът многУ от ЕС – – ЗАТОВА ТЕ ИЗРИГВАТ , ОРИГВАТ СЕ , ИЗБУХВАТ , ПЛАШАТ КЛИТОРата, а вечерта на закътани места из БАНКЯ , , ,, , , БОЙКО-БОТИГАРДА ГИ СКЪТКА , , и делят сметки и евро-суБсидии -а ние с гайдите , , ,гръбнЯка на тая окрадена от Черв. Еврейска мафия държава , хлопаме тиЕ празни холодильники-refrigerators-2 hand ,белким найдем нещо за хапване забравено от вчера !
    А хазарчето СТАНИПИШЕВ ,шеф на Бълг.цървена партия ,прежали ония 19 000 000 лефа, дето жена му- еврейката ЙОСИФова ЗАГУБИ ВЪВ КИПЪР , ,В тяя банки-ОФШОРКИ ЗА БАНДИТИ !!
    Бойко -приетеля на МИШО БИРАТА , ,ДЕТО фЪв ПРАВЕЦ , , ,ИНФАРКТА НАБЪРЗО , Е РАЗТРЕВОЖЕН ,НЕБРЪСНАТ , ,ТРЯБВА ПО ЗАПОВЕД НА КОЛОНИАЛ-АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЩ в София да уолнява тяя прАкуроре и други неудобни сУщества , дето пречат на „АНГЛО-ДИМУКРАЦИЙТА“ и на наркотика ,отглеждан от ЦРУ- ту в Афганистан през Б-я ,на път за НЮ-ОРК , разбираш ? А СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ ЛИ , ПЕЧЕ , А КОРЕМА СИ КЪРКОРИ ,ТЪЙ КАКТО ПРЕДИ ,рекъл поета !Но за всичко е „виновна” РУСИЯ , според мастодонта-хипототан ояден на политическата мисъл АЛ. ЙО.- глашатая на СДС и Атлантизма в Б-я , комай по –окумуш от другия неграмотник-Паско СУЛУМОНЕВ- звездата на Исраелската мафия у нас ! Господ да ни е на помощ с такива гладни политици !
    Еврейската синагогъ има ли мъдър поглед по тия СВИТОВНИ процеси на ограбване в Б-я ,и да изпъкне във медиите като свинЦки мъде в батак?
    */ батак – политическа кир във СОФ. пър-лала-мент!

  2. Боко Суджука ПАК СИ ВДИГНА СЕКС-РЕЙТИНГА със тоя УМЕН ВЪПРОС! каза:

    Боко Суджука, МАСАЖИСТ на мутрите ,ОТ КЪДЕ ДА ГИ ДОКАРА -ОТ СОФ. ЦЕНТРАЛА НА ЦРУ-то ли , др.агент БУДА ,ШЕФ НА АМФЕТАМИНИТЕ ВЪВ България?
    ПАК СИ ВДИГНА СЕКС-РЕЙТИНГА СРЕД ЖУРНАЛЮХИТЕ ВЪВ БНТ ,БНР И ПО ТИЯ ЖЪЛТИ КАБЕЛАРКИ, И БТV-СОРОСОИДНИТЕ ЦИОНСКО-ЕВРЕЙСКИ ПОЛЮЦИИ със тоя „УМЕН ВЪПРОС „!– – HEY YOU ,SUCKER ,ЛИЗАЧ НА ГЕНЕРАЛСКИ ГЪЗОВЕ , ПАРТИЕН ЧЛЕН НА БКП-ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ , ЕВРЕЙСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ- , КОЙ УБИ МИШО БИРАТА , другарю ботигард ??

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране