26.10.2021 | 12:41
Борисов с нова конспирация: Два клана се бият при Румен Радев
Съветниците на президента Узунов и Копринков диктували на правителството всички назначения

Води си война на 2 клана в „Дондуков“ 2 – на двамата президентски съветници Пламен Узунов и Николай Копринков. А новата политическа конспирация хвърли лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който разкри по какъв механизъм е бил освободен, а броени дни по-късно отново назначен на поста си областният управител на Пловдив Ангел Стоев. „Заболяха ме ушите да слушам на Радев думите за честност и прозрачност, та да ви кажа в какво се изразяват те“, каза Борисов и разкри:

Ангел Стоев е освободен без мотиви на 20 октомври с решение на Министерския съвет. Някой, по думите на Борисов, е „донесъл“, че Стоев е брат за д-р Мариана Чолакова, която пък е омъжена за бившия депутат от ГЕРБ и настоящ кандидат Радослав Чолаков. Така ексшефът на ДАНС е освободен. Оказало се обаче, по думите на Борисов, през „Пътя на Копринката“, че всъщност Чолаков и съпругата му са разведени от над 5 години и така Стоев е отново назначен за пловдивски губернатор.

„Два клана се бият при Радев – на Узунов и на Копринката. Защо не освободи и на Мая Манолова дъщерята, на Драгомир Стойнев сестрата по тази логика кабинетът на президента“, пита още лидерът на ГЕРБ. „Това показва начинът на мислене на тези хора, на тея демократи“, добави Борисов.

Иначе той започна брифинга с новината, че в момента размерът на депозитите в банките е надхвърлил 100 млрд. лева, което се случвало за пръв път в стопанската история на страната.

Това по думите му означава, че пословичната инициативност на българите да се развиват и да инвестират е уплашена от служебното правителство. „До това ни доведоха с т.нар. „прозрачност, почтеност, честност“.

И отново разкритикува кабинета „Янев“ за въвеждането на „зелените“ сертификати в последния момент и за липсата на какъвто и да е контрол върху здравната криза.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране