13.03.2024 | 22:30
Борисов се изгаври с Тагарев: До лятото ще прати вълнени ръкавици с 5 пръсти на Украйна
Вождът на ГЕРБ е недоволен от военния министър

Аз съм много голям оптимист, защото най-сетне в Министерския съвет влиза точката за изпращане на вълнени ръкавици с пет пръсти за Украйна. Надявам се министър Тагарев да изпрати ръкавиците за август, може и юли.  Така вождът на Бойко Борисов иронизира работата на отиващото си правителство на Николай Денков и на министъра на отбраната Тодор Тагарев по повод изпращането на военна помощ за Украйна.

Борисов отказа да коментира преговорите с „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) и каза, че когато те приключат, вицепремиерът и външен министър Мария Габриел ще обяви „какво се е договорило или не“.

Лидерът на ГЕРБ само каза, че в един такъв процес се искат отстъпки. „Мария Габриел трябва да отсъди, защото тя ще работи с тези хора. Убеден съм, че не трябва да обръщаме страната с главата надолу“, заяви той.

Бойко Борисов добави, че „няма държави на регулаторите, на прокурорите и на съдебните съвети“. Според него след избора на състава правителството трябва да се мисли за регулаторите, а не да се „говори, че министрите нямат значение“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране