20.02.2024 | 17:30
ДПС и Пеевски поръчали ареста на кмета на Омуртаг
Основното прегрешение на Ешреф Ешрефов е, че напусна ДПС и срути електорално движението в област Търговище
ДПС като част от управляващата „сглобка“, ползва държавните структури като бухалки срещу своите политически опоненти …!🤔😬

Преди 5 месеца (2 седмици преди началото на предизборната кампания) бе организирана показна акция срещу кмета на община Омуртаг, област Търговище за да бъде сплашен и да не се кандидатира за нов мандат! За целта беше запечатана общинската администрация, претърсвани офиси, бяха иззети документи и т.н.

Да, но той се кандидатира от НДПС и спечели на първи тур с повече от 1 800 гласа разлика пред опонента си от ДПС. Домуз Ага, Джейхан Ибрямов и компания обаче не се примириха – оспорваха избора в съда, търсиха под вола теле, но – ядец!?

Сега отново ползват държавните бухалки – няколко дена преди националната им конференция искат да покажат „мускули“ и да сплотят все по-рехавия си електорат! Ние сме за върховенството на закона, който го е нарушил – естествено да си понесе последствията, но сме против съшитите с бели конци политически репресии …! Колеги от ДПС, плашите само гаргите с тази нагла репресия – както е казал народът : „На всяка свиня и идва Коледата“ и вашата ще дойде скоро!?

P.S. На снимката : Шиши, лакеят му Хамид Хамид и местният им феодал Хамди Илязов, заедно с кандидата им за кмет на община Омуртаг – Алкан Хабил (общо тегло 450 кг., направо са за „Родопа“…)!???

От страницата във „Фейсбук“ на Гюнер Тахир, НДПС – коалиционен партньор на ГЕРБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране