11.01.2024 | 11:12
Ето истинската причина Билалов да напусне „Стани богат“
Жълти медии тиражираха "новината", че актьорът бил уволнен

Топактьорът Михаил Билалов е напуснал култовото шоу „Стани богат“ още миналата година. На 30 октомври той е заснел последния си епизод като водещ на най-великата тв игра. Причината за оставката му е свръхнатовареният график на звездата от хитови филми и театрални постановки. Той е претрупан с ангажименти и нямал физическата възможност да снима всеки ден епизоди на „Стани богат“.

Съвсем скоро Билалов заминава на двумесечно турне в Щатите с хитовия си моноспектакъл „Бум-Бум“, а след това ще участва в няколко нови български кинопродукции.

В жълтите медии плъзна информация, че Билалов не е напуснал сам, а бил уволнен от „Стани богат“, която се оказа обикновен фейк. Както Флагман.Бг вече писа, на негово място се връща старият водещ на предаването – Ники Кънчев. Той беше лице на предаването още от старта му на 12 май 2021 година в ефира на Нова телевизия. След като медията не поднови лиценза, „Стани богат“ тръгва по БНТ и бе най-гледаното предаване. В крайна сметка за „Стани богат“ се пребори Би Ти Ви, където първият епизод бе излъчен на 20 декември 2021 година.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране