02.09.2019 | 13:38
Хубчев: Не съм давал указания да се прибираме назад
Повече преобладава разочарованието, но мачът заслужено завърши наравно

Треньорът на Левски Петър Хубчев бе откровен след края на мача с ЦСКА. Срещата завърши при резултат 2:2, а на почивката „сините“ водеха с 2:0. Хубчев призна равенството за заслужено.

„Повече преобладава разочарованието, но мачът заслужено завърши наравно. В най-тежките моменти отстъпихме инициативата в средата на терена. Не искам да коментирам защо отпаднахме през второто полувреме. Това са неща за съблекалнята. Не говоря, че проблемът е физически, друг е. Ние си го знаем, аз го знам“, започна Хубчев.

„Видях, че всички момчета дадоха максималното от това, което им позволява момента. Тактическите указания не бяха да се прибираме през второто полувреме. Но съм горд, че водя отбор с много млади момчета“, продължи треньорът на Левски.

„Преди мача се контузи Мазурек, Тиам и Нашименто се постараха доколкото им позволява състоянието след контузии. Нямаме нужното в средата на терена. Левски трябва да надгражда още – като стил на игра, като поведение на терена. Хората, които имам трябва да станат по-добри чрез повече тренировки и труд“, завърши Хубчев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране