26.02.2024 | 11:27
Измамата на А1, Виваком и Йетел – кожодерство, за което властта и медиите мълчат
И трите мобилни оператора работят на свръхпечалба

И трите мобилни оператора – Виваком, А1 и Йетел – работят на свръхпечалба, но въпреки това вдигат цените.  Само в рамките на 12 месеца – от февруари 2023 до февруари 2024, цените на телеком услугите са били увеличени едностранно с между 19.7% и 24.5%.

Същото е положението и с банките – постоянно увеличават размера на съществуващи такси и въвеждат нови такива. А на вас ви прожектират украински знамена и ви обясняват, че Путин ще ви нападне всеки момент и организират бдения за някакъв данъчен измамник Нахални, който се оказва, че си е умрял от тромб след разходка.

Естествено т.нар. „българско“ правителство и сътрудничещият му медиен октопод няма да каже и дума срещу „спонсорите“ и рекламодателите си, а ще ни плакнат с евтина пропаганда с геополитически привкус и с това кой от сглобката да бъдел външен министър.

Какво значение има кой заема точно този пост в колония, която е изцяло подопечна на Посолството и респективно няма право дори да си помисля да провежда каквато и да било външна политика, освен „селфи“ сесии на шайка тунеядци и кукли на конци!

Винаги е добре стадото да се подплашва с викове: „вълк, вълк“, за да не се дърпат, когато започне стригането!

Страхил Ангелов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране